Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOROSCOP 23 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de o mare realizare. Racii au discutii care ating profund fiinta lor

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 23 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de o mare realizare. Racii au discutii care ating profund fiinta lor

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 mai. Multi fac un sacrificiu, iar pentru altii trebuie sa faca ceva in premiera. HOROSCOPBerbec - isi. continuă pe Antena3

HOROSCOP 23 MAI. Zodia care incepe o noua etapa

Horoscop 23 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 23 maiBerbec Astazi stapanirea de sine nu este punctul tau forte. Din fericire, colegii de serviciu vor fi ocupati si nu vor.

HOROSCOP 22 mai, cu Camelia Patrascanu. Leii au o realizare la locul de munca, Sagetatorii au o reusita financiara

Luna e in Capricorn si ne cere multa intelepciune. E bine sa-si cantareasca gesturile pentru ca sefii sunt cu ochii pe ei. Au discutii.

HOROSCOP 23 MAI. Probleme de sanatate pentru Gemeni, Leii pot porni pe un drum nou

Horoscop 23 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 23 maiBerbec Astazi stapanirea de sine nu este punctul tau forte. Din fericire, colegii de serviciu vor fi ocupati si nu vor.

HOROSCOP 23 MAI. O noua sansa financiara pentru una dintre zodii!

Horoscop 23 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 23 mai Berbec. Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu.

HOROSCOP 23 mai. Berbecii sunt confuzi legat de familie, Gemenii pierd contactul cu ei insisi

Iata horoscopul zilei de JOI 23 MAI 2019; astazi este o zi unica si iesita din comun. Mercur si Marte se conecteaza cu Chiron, astrul vindecator al ranilor noastre sufletesti si emotionale profunde cu care ne.

HOROSCOP 23 MAI 2019. Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga

Horoscop Berbec. Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca sta.

HOROSCOP 21 mai, cu Camelia Patrascanu. Racii impun tot felul de reguli celor din jur, Sagetatorii economisesc bani

Prima jumatate a zilei ne face foarte grijulii si atenti la lege. Partea a doua ne face muncitori. Au o zi buna, dar si discutii cu sefii dupa.

HOROSCOP 20 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot avea conflicte cu sefii, Varsatorii sunt barfiti de cei din jur

Atentie la nedreptati. Trebuie sa ne cantarim mai bine cuvintele. Pot exista conflicte cu sefii. Au atitudine morala, cunosc regulile, dar le impun fara sa fie atenti.

HOROSCOP dragoste joi 23 mai. Berbecii isi testeaza puterea, Gemenii intra intr-o situatie castigatoare

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru JOI 23 MAI 2019; astazi este o zi in care sa incercam moduri noi de a aborda iubirea si romantismul, in special daca realizam ca ce functiona in trecut acum nu mai.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE JOI 23 MAI 2019. Pentru cine sunt teste in relatii?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru JOI 23 MAI 2019; astazi este o zi in care sa incercam moduri noi de a aborda iubirea si romantismul, in special daca realizam ca ce functiona in trecut acum nu mai da.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )