Libnet.ro
UNICEF

23:46

Horoscop saptamana 25-31 mai. Berbecii incep un nou proiect, Taurii au parte de schimbari puternice

Antena3 Antena3,
Horoscop saptamana 25-31 mai. Berbecii incep un nou proiect, Taurii au parte de schimbari puternice

Descopera ce-ti prezic astrele pentru urmatoarea perioada! HOROSCOP. Berbec HOROSCOP. Puteti avea succes in orice proiect pe care il veti intreprinde in urmatoarea luna. Veti avea o viata. continuă pe Antena3

Horoscop saptamana 25-31 mai. Berbecii incep un nou proiect, Taurii au parte de schimbari puternice

Descopera ce-ti prezic astrele pentru urmatoarea perioada! HOROSCOP. Berbec HOROSCOP. Puteti avea succes in orice proiect pe care il veti intreprinde in urmatoarea luna. Veti avea o viata.

Horoscop saptamana 28 mai - 3 iunie. Zodia care avea parte de drama

Horoscop Berbec incerca sa ai mai multa incredere in tine in aceasta saptamana, in ciuda faptului ca te gandesti tot timpul la problemele pe care nu ai reusit sa le rezolvi. Ideile pe care le ai.

Horoscop saptamanal 28 mai - 3 iunie 2018. Leii vor divulga anumite secrete

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 28 mai 3 iunie 2018. Horoscop pentru BERBEC 21. 04: Faceti-va timp sa cititi, sa vorbiti cu cei dragi si sa va descarcati sufletul sau,.

Business report:Un nou proiect fantezist, Centura Capitalei la nivel de autostrada; Un gigant de telefonie mobila, amendat cu o suma uriasa pentru ca si-a batut joc de milioane de romni; Romnia importa energie electrica n orele de vrf.

Chiriile de lux ale Clujului: mii de euro pe luna pentru a locui intr-un apartament in orasul de pe Somes. Clujul a cunoscut o dezvoltare economica fulminanta in ultimii ani, datorata segmentului. Cea mai inflexibila piata a muncii: Romania, de departe pe ultimul loc in UE la contractele de munca temporare. Romania s-a situat in 2017 pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste ponderea contractelor de munca cu timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )