Libnet.ro
UNICEF

12:30

Horoscop de weekend 25-26 noiembrie 2017. Zodia care este pe cale sa-si realizeze visul

Antena3 Antena3,
Horoscop de weekend 25-26 noiembrie 2017. Zodia care este pe cale sa-si realizeze visul

Berbec Sambata: Te afli intr-un mediu care te deprima. Trebuie sa incerci sa te detasezi de oamenii care te influenteaza negativ si sa nu mai pui la suflet toate. continuă pe Antena3

Horoscop 22 noiembrie. Zodia care primeste bani!

HOROSCOP 22 NOIEMBIE 2017 BERBEC Comunicare este excelenta si va ajuta sa va afirmati in societate. Puteti incepe o noua afacere, cu conditia sa finalizati lucrarile deja.

Care este dorinta secreta a fiecarei zodii

Afla, din materialul urmator, care este dorinta secreta a fiecaruia, in functie de zodia in care s-a nascut. Taur sa ajunga celebru si bogat. Putred de bogat. Fecioara sa-i.

MACRO NEWSLETTER 23 Noiembrie 2017

Activitatea in sectorul privat din Franta a crescut peste asteptari in noiembrie 2017.

Horoscop 24 noiembrie. Zodia care va face bani - usor si repede

HOROSCOP 24 NOIEMBIE 2017 BERBEC Astazi va veti schimba radical atitudinea fata de ceilalti. Veti fi mai sensibili, mai toleranti, stare ce va starni uimirea celor din jurul vostru.

Horoscop 23 noiembrie. Zodia care isi poate schimba radical viata

HOROSCOP 23 NOIEMBIE 2017 BERBEC O zi cu multa animatie in sfera socio-profesionala. Astrele va recomanda sa va selectati prioritatile, pentru a putea duce la bun sfarsit ceea ce ati.

Horoscopul saptamanii 24-30 noiembrie 2017. Vesti fantastice pentru Berbeci

Urmeaza cea mai buna perioada din punct de vedere profesional pentru cativa nativi. Munca lor da in cele din urma roade, iar acum este momentul sa le culeaga. Pe plan sentimental, pentru majoritatea.

Care este ziua norocoasa a fiecarei zodii

Zodiilor le putem atribui cate o zi a saptamanii care le potenteaza farmecul. Este bine sa profitati de fiecare data de ziua voastra norocoasa. Luni Ziua norocoasa pentru Zodia.

MACRO NEWSLETTER 23 Noiembrie 2017

Productia industriala din Polonia si-a accelerat cresterea anuala in octombrie 2017, pana la 12,3%, de la 4,3% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 5,1%, dupa un avans de 6% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 22 Noiembrie 2017

Preturile producatorilor industriali din Germania si-au temperat cresterea anuala in octombrie 2017, pana la 2,7%, de la 3,1% in luna precedenta, pe fondul unei noi cresteri lunare de 0,3%.

Guvernul a aprobat proiectul de lege prin care este abilitat sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Executivul a aprobat miercuri un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare. Proiectul de lege propune abilitarea Guvernului sa emita ordonante in perioada cuprinsa intre incheierea celei de-a doua sesiuni ordinare a anului 2017 si pana la reluarea lucrarilor Parlamentului in prima sesiune ordinara a anului 2018. Vezi in text ce acte normative va putea adopta in perioada vacantei parlamentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )