Libnet.ro
UNICEF

22:30

Horoscopul zilei. Vesti groaznice pentru berbeci

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei. Vesti groaznice pentru berbeci

Stresul a devenit, din pacate, o constanta a vietii noastre. Fiecare dintre noi are propriul lui buton care ii declanseaza stresul, insa si astrele au un cuvant de spus in acest sens, pentru ca ele ne influenteaza. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei - 18 august. Zi tensionata, din cauza unor evenimente neasteptate

Zi de marti tensionata pentru unii dintre nativii zodiacului, din cauza unor evenimente neasteptate. Se pare ca vor fi schimbari de natura profesionala si amoroasa pentru multi. BERBEC horoscopul zilei de marti, 18.

Horoscopul zilei - 17 august. Alinierea planetelor dicteaza o serie de schimbari neasteptate

Zi de luni plina de evenimente surpriza pentru toti nativii zodiacului. Se pare alinierea planetelor dicteaza o serie de schimbari neasteptate pentru toti. BERBEC horoscopul zilei de luni, 17 augustZi de luni destul.

Horoscopul dragostei. Vesti foarte proaste pentru Balante

Astrele ne spun cum ne vor merge in aceasta saptamana. Horoscopul prezentat de Antena Stars e cel mai bun ghid in cele ce urmeaza sa vi se intample. Leii sunt foarte imflacarati atunci cand.

Kelemen Hunor, vesti proaste pentru liberali: Nu discutam despre formarea unui nou guvern

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, le da vesti proaste liberalilor care il vor plecat de la guvernare pe Victor Ponta cu tot cabinetul sau, acesta sustinand ca premierul nu va demisiona si ca actuala majoritate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )