Libnet.ro
UNICEF

07:45

Hotarare a Guvernului: Prescolarii si elevii vor primi fructe si legume proaspete, produse lactate si de panificatie. Pe mesele celor mici vor ajunge morcovi, pastarnac, telina sau sfecla rosie

B1 B1,
Hotarare a Guvernului: Prescolarii si elevii vor primi fructe si legume proaspete, produse lactate si de panificatie. Pe mesele celor mici vor ajunge morcovi, pastarnac, telina sau sfecla rosie

Guvernul a adoptat joi, printr-o Hotarare, modul de aplicare si de finantare a Programului pentru scoli al Romaniei, in perioada 2017-2023, care prevede ca prescolarii si elevii din. continuă pe B1

Elevii vor primi, in anul scolar 2017-2018, fructe si legume proaspete, produse lactate si produse de panificatie

Guvernul a adoptat joi, printr-o Hotarare, modul de aplicare si de finantare a Programului pentru scoli al Romaniei, in perioada 2017-2023, in conditiile in care acest program a fost adoptat, printr-o Ordonanta, in sedinta din 18 august. Conform actului normativ, pentru anul scolar 2017-2018, limita valorica zilnica/prescolar/elev este de 2,05 lei, dintre care: 0,6 lei pentru portia de fructe si legume; 0,88 lei pentru portia de lapte de consum si produse lactate fara adaos de lapte praf; 0,57 lei pentru portia de produse de panificatie.

Peste doua milioane de elevi vor primi, in noul an scolar, de fructe si legume, produse lactate si de panificatie

Prescolarii si elevii din invatamantul primar si gimnazial vor primi, in anul scolar 2017 - 2018, fructe si legume proaspete, produse lactate si de panificatie, informeaza Guvernul.

LEGE: Parintii vor primi cate 500 de lei pe luna alocatie pentru copii

Se pregateste o noua lege, care ii vizeaza pe parinti, si anume, vor primi cate 500 de lei pe luna alocatie pentru copii. Scopul acestei legi este de a rezolva problema natalitatii din.

Transportatorii rutieri ameninta cu proteste daca nu vor primi inapoi o parte din acciza la carburanti

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) cere din nou Guvernului rambursarea unei cote din acciza la carburanti, amenintand cu ample manifestatii de protest daca aceasta solicitare nu va fi rezolvata, potrivit unui comunicat al Federatiei, remis, marti.

Avertismentul Coreei de Nord: Statele Unite vor primi mai multe pachete cu cadouri

Un diplomat de rang inalt al Phenianului a avertizat ca tara lui este pregatita sa trimita mai multe pachete cu cadouri Statelor Unite, daca acestea din urma nu vor opri provocarile,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )