Libnet.ro
UNICEF

07:15

HTC One M9 Hima, filmat inainte de lansare [VIDEO]

Playtech Playtech,
HTC One M9 Hima, filmat inainte de lansare [VIDEO]

HTC One M9 Hima se lanseaza in cateva ore la MWC 2015, in Barcelona. Totusi, deja nu mai are niciun secret, fiind filmat intr-un video de tip hands-on. Clipul video cu HTC One M9 Hima confirma tot ce stiam deja despre noul varf de gama al taiwanezilor. Designul este similar cu cel al HTC One []. continuă pe Playtech

HTC One M9, preview inainte de anuntul oficial: Ce pregatesc taiwanezii in 2015

HTC One M9 va fi prezentat oficiala pe 1 martie, inainte de Samsung Galaxy S6. Cele doua vor fi disponibile spre testare la MWC 2015, apoi va incepe comercializarea lor. Pana atunci insa asa se prezinta cel mai nou telefon HTC prin zvonurile de pana acum. HTC One M9 ar putea ajunge pe piata si [].

Cele mai noi imagini cu HTC One M9 prezinta aplicatia camerei foto si selectorul de teme

Cu toate ca nu a fost lansat inca oficial, toate detaliile despre iminentul HTC One M9 au inceput sa circule pe internet datorita @upleaks. Desi in teorie intreaga industrie face eforturi pentru a ascunde detaliile referitoare la iminentele varfuri de gama, in secolul internetului este aproape imposibil sa mai ascunzi ceva de ochii lumii. Ultimii [].

Cel mai dorit telefon de la HTC si ce stim despre el inainte de lansare: Cu ce noutati ne va cuceri HTC One M9?

Odata cu Galaxy S6, HTC are un eveniment in Barcelona. Cel mai bun telefon al sau va fi anuntat acolo, iar One M9 pare sa fie numele care va ramane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )