Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea fi pus sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea fi pus sub control judiciar

Marian Vanghelie este asteptat luni la Tribunalul Bucuresti, unde judecatorii vor lua in discutie prelungirea masurilor preventive. Daca va reusi sa-i induplece pe magistrati, primarul suspendat al Sectorului 5 ar putea sa fie plasat sub control judiciar. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie ramane in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte de spalare de bani

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni.

Marian Vanghelie ramane in arest la domiciliu

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis luni ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, sa fie judecat in continuare in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de savarsirea a.

Marian Vanghelie ramane in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 18:40 Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis luni ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, sa fie judecat in continuare in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni de spalare de bani.

Marian Vanghelie ajunge in fata judecatorilor

Marian Vanghelie este asteptat astazi la Tribunalul Bucuresti pentru verificarea masurii de arest la domiciliu. Primarul suspendat al sectorului 5 ar putea cere sa fie cercetat sub control judiciar. Vanghelie a fost.

Marian Vanghelie, atac la Mircea Geoana: Nu ma intereseaza pur si simplu

Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei Marian Vanghelie a spus, luni, ca a fost sunat de foarte multe persoane, carora le-a multumit si le-a spus ca nu vrea sa le vada, scrie mediafax. ro. Marian.

Ce spune Marian Vanghelie despre o eventuala discutie cu Ponta si Dragnea

Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei Marian Vanghelie a declarat, luni, la Tribunalul Bucuresti, referitor la un eventual apel telefonic din partea lui Victor Ponta sau Liviu Dragnea, ca nu discutam. Totusi, edilul a admis ca a fost sunat de foarte multe persoane, carora le-a multumit.

Marian Vanghelie: Am cerut controlul judiciar ca sa intru intr-o stare de normalitate. Cand se va demonstra ca am primit ceva, nu ma mai vedeti in spatiul public (VIDEO)

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a ajuns luni in fata instantei pentru verificarea masurii preventive. La iesirea de la instanta, fostul edil a declarat ca nu considera ca este un pericol public.

Marian Vanghelie il ataca pe Victor Ponta: N-a fost niciodata premier

Intrebat daca crede ca Victor Ponta va mai fi premier in toamna, Marian Vanghelie a spus ca nu crede ca acesta a fost vreodata premier. Marian Vanghelie s-a prezentat, luni, la Tribunalul.

Marian Vanghelie, la tribunal. Mai bine natural ca branza de oaie, decat denuntator

Update - Mai bine natural ca branza de oaie, decat denuntator, a declarat Marian Vanghelie la intrarea in Tribunalul Bucuresti. Marian Vanghelie este asteptat astazi la Tribunalul Bucuresti pentru verificarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )