Libnet.ro
UNICEF

16:16

Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 22:00 Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins, marti, cererea de ridicare a masurii preventive. * ACTUALIZARE 12:02 Udrea: As vrea sa nu mai fiu fotografiata non-stop, ma simt vanata. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

10 - Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins, marti, cererea de ridicare a masurii.

Elena Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins, marti, cererea de ridicare a masurii preventive.

Nou termen in dosarul Gala Bute: Elena Udrea, ramane sub control judiciar

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

iCCJ: Elena Udrea, judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Butein care este judecata pentru fapte de coruptie, potrivit deciziei de marti a judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si.

Elena Udrea, din nou in fata instantei: Magistratii iCCJ verifica masurile preventive luate in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata din nou in fata instantei. Magistratii inaltei Curti verifica masurile preventive dispuse in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul iCCJ, Elena Udrea.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea, la Curtea Suprema

Elena Udrea s-a prezentat, marti dimineata, la Curtea Suprema unde are loc un nou termen in dosarul Gala Bute in care aceasta a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie comise in perioada in care a fost ministrul Turismului.

Primarul din Ploiesti scapa de arest. Iulian Badescu, sub control judiciar

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, aflat in arest preventiv din luna martie, va fi plasat sub control judiciar in dosarul legat de premierea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiesti,.

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, plasat sub control judiciar: Decizia nu este definitiva

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, va fi plasat sub control judiciar in dosarul legat de premierea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiesti. Decizia inaltei Curti de Casatie si.

Turcul suspectat de inselaciune prin metoda Accidentul a fost pus sub control judiciar

Adjunctul imamului Bucurestiului, Yldiz Imdat, in varsta de 41 de ani, care slujeste la geamia de la Eroii Revolutiei, este cercetat sub control judiciar dupa ce, luni dupa-amiaza a fost prins in flagrant, la.

Nou termen in dosarul Gala Bute: Elena Udrea, la ICCJ

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )