Libnet.ro
UNICEF

14:16

De ce a ieftinit Volksbank francul elvetian? Sase posibile premise

Adevărul Adevărul,
De ce a ieftinit Volksbank francul elvetian? Sase posibile premise

Volksbank, banca din Romania cu cea mai mare expunere pe franci elvetieni, este prima care reactioneaza in actuala criza a tot mai puternicei monede exotice, printr-o masura suprinzatoare, scrie Adevarul Financiar. continuă pe Adevărul

Francul elvetian, cotatii RECORD. Romanii cu rate cer Guvernului sa intervina

Romanii care au rate in franci elvetieni cer Guvernului sa intervina, dupa ce moneda a atins ieri cotatii-record. Francul elvetian s-a apreciat joi cu 30% fata de euro, atingand un nivel record, dupa ce banca.

Darius Valcov: Impunerea prin lege a unui curs pentru francul elvetian prezinta riscuri

Dupa ce francul elvetian a atins, vineri, cea mai mare valoare din istorie, 4,4228 lei, premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Finante sa discute cu Banca Nationala pentru a gasi o solutie pentru cei.

CURSUL BNR: Francul elvetian continua sa creasca si atinge un nou maxim istoric

Francul elvetian continua sa creasca si atinge un nou maxim istoric, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,4228 lei in ultima sedinta valutara a saptamanii, cu un plus de 9,41 bani, dupa ce joi valora 4,3287 lei.

MAXIM ISTORIC pentru francul elvetian. Moneda, cotata la 4,42 lei

Francul elvetian a atins, vineri, un maxim istoric. BNR a afisat, vineri, 16 ianuarie, un curs pentru francul elvetian de 4,4228 lei. Tot vineri, euro este cotat la 4,5095 lei. Francul elvetian s-a apreciat.

MAXIM ISTORIC pentru francul elvetian. Sute de mii de romani, disperati

Francul elvetian a atins, vineri, un maxim istoric. BNR a afisat, vineri, 16 ianuarie, un curs pentru francul elvetian de 4,4228 lei. Tot vineri, euro este cotat la 4,5095 lei. Francul elvetian s-a apreciat.

Thomas Jordan, omul care a scumpit francul elvetian: CHF este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro/ Decizia de a scumpi francul este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale

Am fost constienti de faptul ca aceasta decizie ar putea avea efecte majore asupra pietelor. Dar in momentul in care iei o asemenea decizie, e necesar ca ea sa surprinza piata. Fie si faptul ca am fi putut sugera ca ne gandim sa renuntam la plafonul fix al francului in fata euro ar fi deschis poarta speculatorilor care ar fi profitat. Era imposibil sa fi transmis semnale anterior luarii deciziei. , spune Guvernatorul Bancii Nationale a Elvetiei, Thomas Jordan, intr-un interviu pentru LeTemps. ch necesita abonament). Jordan a mai spus ca francul elvetian este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro si ca decizia de a scumpi moneda elvetiana este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale mari.

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere pe piata interbancara

Francul elvetian creste si astazi pe interbancar. Euro a deschis in piata interbancara aproape de 4,51 lei, iar francul se afla la egalitate cu euro. Romanii care au credite in franci elvetieni sunt.

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere

Francul elvetian creste si astazi pe interbancar. Romanii care au credite in franci elvetieni sunt disperati si asteapta o solutie de la autoritati. Singura masura luata pana acum este marirea.

De ce s-a scumpit francul elvetian

Guvernatorul Bancii Nationale a Elvetiei, Thomas Jordan, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei LeTemps. ch, ca decizia de a scumpi francul elvetian este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale mari, conform Hotnews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )