Libnet.ro
UNICEF

23:30

Imagini incredibile cu Alexandru Cumpanasu dansand in plina tragedie de la Caracal: Parintii Alexandrei isi plang copila, unchiul topaie bezmetic prin parc! (VIDEO)

B1 B1,
Imagini incredibile cu Alexandru Cumpanasu dansand in plina tragedie de la Caracal: Parintii Alexandrei isi plang copila, unchiul topaie bezmetic prin parc! (VIDEO)

Jurnalistul Christian Sabbagh publica un videoclip cu Alexandru Cumpanasu in care demasca ipocrizia si imposturii celui care se prezinta drept unchiul Alexandrei Macesanu. Mai exact, in timp ce in spatiul. continuă pe B1

Alexandru Cumpanasu, dupa reconstituirea CRIMELOR de la CARACAL: Procurorii si-au mai batut inca o data joc de familia noastra! Au venit cu un manechin de poliester si l-au ars in butoi

Alexandru Cumpanasu este de parere ca reconstituirea crimelor de la Caracal este o bataie de joc. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca scena arderii trupului nepoatei sale a fost o ofensa la adresa.

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Anuntul facut de Alexandru Cumpanasu

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de.

Alexandru Cumpanasu, revoltat de activitatea procurorilor DIICOT: Au continuat mascarada. Si-au mai batut inca o data joc de familia noastra!

Alexandru Cumpanasu a criticat dur activitatea procurorilor DIICOT in cazul anchetei de la Caracal. Unchiul Alexandrei Macesanu spune ca, atat el, cat si parintii adolescentei de 15 ani, sunt revoltati de.

Familia Alexandrei Macesanu nu va participa la reconstituirea din Casa Groazei. Anuntul facut de Alexandru Cumpanasu

Familia Alexandrei Macesanu nu va fi prezenta la reconstituirea din Casa Groazei, din Caracal, unde va fi dus, luni si marti, Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu, a declarat, sambata, la Romania TV,.

Protest de ziua Alexandrei Macesanu, organizat de Alexandru Cumpanasu. Unde va avea loc mitingul

Alexandra Macesanu ar fi implinit duminica 16 ani. Unchiul ei, Alexandru Cumpanasu, vrea ca ziua onomastica a fetei sa fie comemorata cu un protest. Ziua de 15 septembrie va ramane pentru familia fetei drept una din cele mai triste, pentru tot restul vietii. Unde pot sa vina cei care doresc sa participe la protestul in .

Domnul Alexandru Cumpanasu peroreaza

Am publicat marti pe site-ul contributors. ro un comentariu despre mai mult decat strania alianta dintre dl. Alexandru Cumpanasu si jurnalistul Ion Cristoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )