Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un important jucator de baseball a incetat din viata la doar 38 de ani

B1 B1,
Un important jucator de baseball a incetat din viata la doar 38 de ani

John Rheinecker, fost jucator de baseball pentru Texas Ranger si Oakland Athletics, a incetat din viata la varsta de 38 de ani, scrie ksdk. com. in campionatul american de baseball s-a facut. continuă pe B1

Cel mai jenant episod din viata Oanei Lis! Sotia fostului edil a fost trimisa de catre acesta dezbracata in fata muncitorilor

Abia acum a fost scos la iveala un episod destul de jenant din viata Oanei Lis, sotia fostului primar general al Capitalei. Experienta a fost povestita de o prietena foarte buna a acesteia, si anume.

Veste trista in lumea cinematografiei! Actorul din The Devil Inside s-a stins din viata la doar 40 de ani (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea cinematografiei! Actorul Evan Helmuth, cunoscut pentru rolul pe care l-a avut in The Devil Inside, si-a pierdut viata din cauza unor complicatii legate de un accident vascular.

PRIMA DECLARATIE A LUI VOICULESCU DUPA ELIBERARE: Mi-au fost furati 3 ani din viata! Marturisiri din puscarie si planurile de viitor ale mogulului (VIDEO)

Dan Voiculescu a fost eliberat dupa aproape 3 ani de puscarie. Omul de afaceri a fost eliberat direct din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde fusese internat vineri pentru ocluzie.

Dan Voiculescu, la iesirea din Spitalul Universitar: Mi-au fost furati trei ani din viata / Nu exista niciun prejudiciu, decizia va fi demontata de justitie

Dan Voiculescu a plecat marti dupa-amiaza, in jurul orei 17:30, din Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde fusese internat pentru ocluzie intestinala, afirmand ca a pierdut trei ani din viata pe care nu ii mai poate recupera nici daca va fi inchis Traian Basescu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )