Libnet.ro
UNICEF

22:15

Zi importanta la Bruxelles, privind presedintia consiliului UE. Sabina Iosub: Vom auzi care sunt prioritatile Romaniei

Antena3 Antena3,
Zi importanta la Bruxelles, privind presedintia consiliului UE. Sabina Iosub: Vom auzi care sunt prioritatile Romaniei

Premierul Viorica Dancila se intalneste, miercuri, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen, si cu. continuă pe Antena3

Zi importanta la Bruxelles, privind presedintia Consiliului UE. Sabina Iosub: Vom auzi care sunt prioritatile Romaniei

Premierul Viorica Dancila se intalneste, miercuri, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, Jeppe Tranholm-Mikkelsen, si cu.

Iohannis: Romnia poate exercita Presedintia Consiliului UE n pofida disputelor politice interne

Romania poate exercita Presedintia Consiliului UE in pofida disputelor politice interne, afirma presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu acordat presei austriece, seful statului prezentand prioritatile Bucurestiului si semnaland ca va candida pentru un nou mandat.

Ministrul Teodorovici, intervievat exclusiv de jurnalista Sabina Iosub: Sunt si vor fi prevazuti banii in bugetul pe 2019 pentru ambele masuri asumate, si la salarii si la pensii

In timp ce presedintele Iohannis prelungeste decizia in cazul celor doi ministri din Guvernul Dancila, premierul se afla la Bruxelles, are tot felul de intalniri importante pentru preluarea presedintiei.

Dancila: Vom lamuri presedintele CE si Colegiul Comisarilor ca Romnia este pregatita sa preia Presedintia Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Romania este pregatita sa preia Presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene UE) si ca ii va convinge de acest lucru pe presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si pe membrii Colegiului Comisarilor, potrivit Mediafax.

Jean Claude Juncker, despre presedintia Consiliului UE: Romania va reusi sa finalizeze un numar mare de probleme care sunt pe masa Parlamentului (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, ca Romania este pregatita sa preia presedintia Consilului Uniunii Europene, in ciuda unor divergente care exista in.

Jean-Claude Juncker: Guvernul Romaniei este bine pregatit pentru presedintia Consiliului UE. Romania, in Schengen in 2019

Update: Jean-Claude Juncker si Viorica Dancila au sustinut o declaratie de presa comuna, dupa intalnirea de la Bruxelles. Am constatat ca Guvernul Romaniei este bine pregatit pentru presedintie. Este.

Reactia Omniasig privind decizia Consiliului Concurentei

Omniasig Vienna Insurance Group SA anunta ca nu poate comenta, inca, decizia Consiliului Concurentei de a amenda compania cu 40,53 milioane de lei, mentionand ca exista posibilitatea inaintarii unor actiuni legale in acest demers.

Reactia Groupama Asigurari privind decizia Consiliului Concurentei

Groupama Asigurari anunta ca va contesta in instanta decizia Consiliului Concurentei de a amenda institutia cu 35,38 milioane de lei.

Reactia Allianz-Tiriac privind decizia Consiliului Concurentei

Conducerea Allianz-Tiriac a primit cu indignare concluziile raportului de investigatie al Consiliului Concurentei in care se pune la indoiala caracterul independent al deciziilor legate de calcularea tarifelor RCA practicate de catre Allianz-Tiriac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )