Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o lovitura pentru Grecia. Agentia Fitch reduce ratingul tarii cu inca o treapta

Antena3 Antena3,
inca o lovitura pentru Grecia. Agentia Fitch reduce ratingul tarii cu inca o treapta

Agentia Fitch a redus ratingul Greciei cu inca o treapta, informeaza Washington Post care citeaza agentia Associated Press. BREAKING: Fitch ratings agency downgrades Greece further into junk, 1 notch above full. continuă pe Antena3

SURSE. Lovitura pentru Grecia: BCE a RESPINS majorarea finantarii pentru bancile grecesti

Banca Centrala Europeana a respins, duminica, cererea Greciei de majorarea cu sase miliarde de euro a plafonului liniei de finantare de urgenta ELA) destinat bancilor grecesti.

UPDATE. Ministrii de Finante din zona euro REFUZA extinderea programului de bailout pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au refuzat extinderea programului de bailout pentru Grecia pentru inca doi ani de zile, pana cand Grecia va trece de referendum. Eurogrupul a respins doua.

Ziua SCADENTEI pentru Grecia. Europa este cu ochii pe tara care ar putea intra astazi, oficial, in FALIMENT

Zi decisiva pentru Grecia. Tara ar putea intra, astazi, oficial, in incapacitate de plata, daca nu achita rata scadenta a imprumutului acordat de FMI. Drama datoriei grecesti va continua pe 5 iulie cu.

Presedintele Comisiei Europene va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia, la Bruxelles, in incercarea de a evita intrarea tarii in incapacitate de plata, a declarat comisarul.

Seful Comisiei Europene face noi propuneri de reforma pentru Grecia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia, la Bruxelles, in incercarea de a evita intrarea tarii in incapacitate de plata, a declarat comisarul pentru Economie si Afaceri Financiare, Pierre.

Dijsselbloem: Planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie

Seful Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, a anuntat, la finalul reuniunii ministrilor de finante din zona euro, ca planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie. Vom avea imediat o noua reuniune pentru a discuta consecintele. pentru a ne pregati pentru orice e necesar, a spus oficialul, intr-un discurs.

Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind propunerile de reforme inaintate de creditori, ministrii de Finante din Zona Euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, au.

Anunt SUMBRU pentru Grecia. Care este probabilitatea ca statul elen sa iasa din zona euro

Standard Poors a retrogradat luni ratingul Greciei cu o treapta, la nivelul CCC-. Specialistii economici afirma ca premierul elen Alexis Tsipras pune in pericol stabilitatea economica a tarii, prin.

Termen-limita pentru Grecia. Juncker, oferta de ultima ora pentru Tsipras. Ministrul grec de Finante: Grecia NU poate plati datoria

Grecia trebuie sa returneze astazi datoria de 1,6 miliarde de euro creditorilor internationali. in conditiile in care Tsipras a subliniat a statul elen nu dispune de acesti bani, presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, i-a facut premierului grec o oferta finala: sa dea in scris ca accepta conditiile impuse de creditori, a scris Reuters citand surse UE si guvernul grec.

Romanii isi mentin optiunile pentru Grecia

Romanii se intereseaza, in agentiile de turism, despre criza din Grecia, dar fara sa-si modifice preferintele, astfel ca cererea pentru vacante in Grecia este constanta, potrivit Christian Tour.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )