Libnet.ro
UNICEF

22:30

Inca o victima a incendiului din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul celor decedati a ajuns la 63

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inca o victima a incendiului din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul celor decedati a ajuns la 63

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63. continuă pe Wall-Street Ro

inca o victima a incendiului din Colectiv si-a pierdut viata. Numarul celor decedati a ajuns la 63

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63, relateaza Mediafax.

Tragedia din Colectiv. Bilantul a crescut la 63 de morti

Inca un ranit in incendiul din clubul Colectiv si-a pierdut viata in aceasta seara. Este vorba despre un pacient care era internat intr-un spital din Marea Britanie, anunta Digi 24.

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de morti

Bilantul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de persoane, dupa un ranit in incendiul din clubul Colectiv a pierdut, luni, lupta cu moartea, intr-un spital din Marea Britanie, potrivit unor surse medicale citate de televiziunile de stiri.

Tragedia din Colectiv. 29 de persoane mai sunt internate in spitalele din tara si din strainatate. 63 de victime au murit

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, ca 29 de persoane ranite in urma incendiului din Colectiv se afla inca internate in spitalele din Bucuresti si din strainatate. Bilantul tragediei a ajuns, luni seara, la 63 de morti, dupa ce un barbat care era internat intr-un spital din Marea Britanie a murit.

Supravietuitor din Colectiv: Cand respiram, scoteam fum negru

Un tanar supravietuitor al incendiului din Colectiv a povestit marti, in exclusivitate la Antena 3, primele momente prin care a trecut imediat dupa declansarea tragediei din club. Catalin Ilnitchi, un.

Declaratii sfasietoare facute de Corina, una dintre victimele din Colectiv: Nu credeam in Dumnezeu

Corina Ionita este una dintre tinerele care a reusit sa scape cu viata din tragedia de la Colectiv. A fost ranita, tratata intr-un spital din Anglia, dar acum a revenit acasa. Tragedia de la Colectiv a fost.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )