Libnet.ro
UNICEF

14:00

Incendiu in cartierul Drumul Taberei din Capitala: Cinci persoane s-au intoxicat cu fum (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu in cartierul Drumul Taberei din Capitala: Cinci persoane s-au intoxicat cu fum (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, la un imobil din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, relateaza B1 TV. in urma incendiului, cinci persoane au fost intoxicate cu fum. Potrivit vecinilor, se pare ca. continuă pe B1

Incendiu in cartierul Drumul Taberei din Capitala: Cinci persoane s-au intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, la un imobil din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, relateaza B1 TV. in urma incendiului, cinci persoane au fost intoxicate cu fum. Potrivit vecinilor, se pare ca.

Incendiu puternic in Drumul Taberei

O garnosiera a luat foc luni dimineata in cartierul Drumul Taberei. 14 echipaje de politie intervin pentru stingerea flacarilor.

Incendiu intr-un bloc din Capitala

Cinci adulti si un copil au fost intoxicati cu fum in urma unui incendiu izbucnit in aceasta dimineata, intr-un bloc de garsoniere din Sectorul 6, fiind transportati la spital pentru investigatii, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti Daniel Vasile, potrivit surselor de presa.

Incendiu intr-un bloc din Drumul Taberei

Un incendiu a avut loc luni dimineata intr-un bloc din Bucuresti aflat in Drumul Taberei, cinci persoane fiind intoxicate cu fum, potrivit postului Realitatea.

Vaslui: Cinci persoane care se intorceau din pelerinaj de la Sfanta Parascheva s-au rasturnat cu masina

Cinci persoane care se intorceau de la Iasi, din pelerinajul la Cuvioasa Parascheva, s-au rasturnat cu masina, luni, in fata unei scoli din localitatea vasluiana Valeni, dupa ce soferul a adormit la volan.

Un barbat s-a izbit cu masina de Arcul de Triumf din Capitala

Un barbat a ajuns la spital dupa ce s-a izbit cu masina de piciorul de sustinere al Arcului de Triumf din Capitala. Soferul, un bucurestean de 37 de ani, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil, din cauza.

Incendiu devastator la un spital din Japonia: Zece persoane au murit.

Un incendiu izbucnit la un spital care apartine prefecturii Fukuoka din Japonia s-a soldat cu dcesul a zece persoane si ranirea grava a altor opt. Printre victime se afla si doi angajati ai spitalului. Potrivit informatiilor preliminare, incendiul a izbuncnit in jurul orei 2. 20, ora Romaniei), intr-o cladire cu patru etaje, si a fost stins doua ore mai tarziu, informeaza Mediafax. Un pompier a povestit pentru televiziunea publica japoneza ca atunci cand a ajuns la fata locului, .

Zece persoane au murit in urma unui incendiu la un spital din Japonia

Zece oameni au murit, iar alti 8 au fost raniti intr-un incendiu la un spital din prefectura japoneza Fukuoka. Printre victime se afla si doi angajati ai unitatii medicale. Un pompier intervievat de televiziune.

Al doilea centru de chirurgie cardiovasculara pedriatica din Capitala, deschis la Spitalul Monza

Capitala are acum doua centre de chirurgie cardiovasculara pentru copii. Dupa ce la Spitalul Marie Curie lucrarile la noua sectie au durat mai bine de trei ani, spitalul privat Monza a deschis un centru similar.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )