Libnet.ro
UNICEF

14:30

Incendiu intr-un local din sectorul 3 al Capitalei. Cel putin o persoana a suferit arsuri (VIDEO)

B1 B1,
Incendiu intr-un local din sectorul 3 al Capitalei. Cel putin o persoana a suferit arsuri (VIDEO)

Un incendiu a izbucnitv vineri seara intr-un local din sectorul 3 al Capitalei. Este vorba despre Terasa Ubuntu din zona Timpuri Noi, care a fost cuprinsa in totalitate de flacari. Se pare ca in interior se. continuă pe B1

VIDEO Incendiu la un azil de batrani din Ucraina: Cel putin 15 morti si 11 raniti - update

Cel putin 15 persoane au murit si alte 11 au fost ranite intr-un incendiu la un azil din orasul Harkiv, estul Ucrainei, au spus joi serviciile de urgenta, relateaza Reuters.

Clotilde Armand cere Avocatului Poporului un punct de vedere pe tema santierelor ilegale din Sectorul 1

Primarul Clotilde Armand cere Avocatului Poporului AP), Renate Weber, un punct de vedere pe tema santierelor ilegale din Sectorul 1, despre care afirma ca se desfasoara, de multe ori, in baza unor avize sau autorizatii emise de fostele administratii ale Bucurestiului sau ale Sectorului 1, cum este cel din strada Modrogan nr.

RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Ne asteptam sa vedem cel putin 20 de companii venind catre BVB, anul acesta

Cel putin 20 de companii sunt asteptate sa vina la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in acest an, fie prin listare de actiuni fie de obligatiuni, a spus ieri Radu Hanga, presedintele operatorului pietei noastre de capital, in cadrul conferintei de presa ce a marcat intrarea la tranzactionare a actiunilor MAM Bricolaj MAM), in piata AeRO.

Varianta britanica a coronavirusului, prezenta in Slovacia cel putin de la mijlocul lui noiembrie

Tulpina britanica a virusului SARS-CoV-2 este prezenta in Slovacia cel putin din 14 noiembrie, aceasta mutatie fiind atestata in cel putin 57% din cazurile pozitive identificate in campania de testare in masa desfasurata la Trencin in zilele de 19 si 20 decembrie, a anuntat miercuri Autoritatea de sanatate publica UVZ), transmite TASR.

Valeriu Gheorghita: E important sa respectam masurile de preventie cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si vom vorbi mai degraba de cazuri sporadice decat de focare (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a subliniat ca este important sa respectam regulile de protectie sanitara cel putin pana cand vom atinge acel prag de imunizare colectiva si.

Petrecere, in plina pandemie, intr-un local din Bucuresti. Au fost date 17 amenzi, iar pe numele organizatorului a fost deschis dosar penal

O petrecere organizatain plina pandemie intr-un local din Bucuresti a fost oprita de oamenii legii. Politistii din Capitala au descins la o petrecere care se desfasura intr-un local si la care.

Florin Citu: Etapa a III-a, impartita in doua. Prima parte e aferenta persoanelor din sectorul privat care intra in legatura directa cu mai multi cetateni, cum ar fi casierii din supermarketuri

Etapa a III-a din campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 a fost impartita in doua parti, dintre care prima va fi destinata persoanelor din sectorul privat care intra in legatura directa cu mai.

Nicusor Dan l-a demis pe directorul interimar al Directiei de Mediu din Primaria Capitalei: in plin centrul Capitalei a avizat defrisarea a 22 de arbori. Am reusit sa oprim aceasta defrisare la timp

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat pe Facebook ca l-a eliberat din functiepe directorul interimar al Directiei de Mediu din Primaria Capitalei, nemultumit de faptul ca a.

Explozie puternica in centrul Madridului. Cel putin doua persoane au murit

O puternica explozie a provocat prabusirea partiala a unei cladiri de sase etaje din centrul capital.

VIDEO Explozie puternica intr-o cladire din centrul Madridului: Cel putin doi morti si opt persoane ranite - UPDATE

O explozie puternica a devastat o cladire din centrul Madridului, ultimele trei etaje ale constructiei fiind practic spulberate, potrivit El Pais. Noua echipaje de pompieri si 11 ale serviciului de ambulanta s-au deplasat la fata locului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )