Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu puternic la blocurile lui Negoita din Confort City. Un etaj s-a prabusit (VIDEO). UPDATE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Incendiu puternic la blocurile lui Negoita din Confort City. Un etaj s-a prabusit (VIDEO). UPDATE

Un incendiu a izbucnit marti la etajul 10 al unui bloc din complexul rezidential Confort City. continuă pe Wall-Street Ro

INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE O persoana a fost dusa la spital, relateaza Realitatea TV. UPDATE Complexul rezidential Confort City, unde a izbucnit marti un incendiu puternic, nu are autorizatie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, citata de Rtv. net. Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, .

VIDEO. INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE Locatarii sunt disperati si spun ca le este frica sa mai stea in casele lor. Cei mai multi dintre au ramas fara bunuri. Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scarii. A intrat un pompier si a cazut din picioare din cauza ca nu putea sa respire. Astea nu mai sunt casa de locuit. O sa mergem la Rin, au spus oamenii. Vezi detalii AICI. UPDATE Un pompier intoxicat cu fum a fost dus la spital, potrivit Realitatea TV. UPDATE Reprezentanul dezvoltatorului imobiliar al .

Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, despre incendiul din Confort City: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de incendiu, le vom oferi niste apartamente in care sa .

O locatara a blocului din Confort City afectat de incendiu si-a riscat viata ca sa-si salveze pisica

Olocatara a blocului cuprins marti de flacari, din complexul Confort City, a uimit atat oamenii evacuati din cladire, cat si pompierii. in timp ce flacarile uriase cuprindeau peste 100 de apartamente,.

Locatarii blocului afectat de incendiul din Confort City isi cer banii inapoi pe apartamente

Zeci de locatari ai blocului din complexul rezidential Confort City, care a fost afectat de incendiul de marti dupa-amiaza, sunt adunati in fata imobilului si se trec pe o lista, pentru a cere impreuna.

INCENDIU CONFORT CITY. Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de .

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta: 640 de persoane afectate de incendiul din Confort ...

Aproximativ 640 de persoane au fost afectate de incendiul produs marti la un bloc din complexul Confort City, in urma caruia au fost distruse aproape in totalitate 24 de apartamente, aflate la mansarda, iar majoritatea celor de la etajul 10 au suferit daune in proportie de 10-30%, informeaza IGSU. Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) mai precizeaza, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca unele dintre apartamentele situate la etajele inferioare au suferit daune intr-o .

INCENDIU CONFORT CITY. inca un complex rezidential al fratilor Negoita are probleme MAJORE.

Incendiul din complexul rezidential Confort City, construit de fratii Negoita, a fost agravat de faptul ca pompierii nu au putut interveni timp de mai bine de 30 de minute din cauza ca hidrantii din complex nu aveau apa si au fost nevoiti sa alimenteze autospecialele direct din raul Dambovita. Un alt complex rezidential construit de fratii Negoita - complexul Confort Residence din Pipera, Voluntari - sufera de defecte semnificative de executie, iar pregatirea si protectia anti-incendiu cu .

Locatarii Confort City afectati de incendiu vor sta la hotel, pe timp nelimitat. Seful ISU Ilfov: Blocurile erau pentru birouri (VIDEO)

UPDATE 18:57: in jur de 100 de apartamente au fost afectate dupa incendiul de marti dupa-amiaza din complexul Confort City, fie din cauza flacarilor sau a apei folosite de pompieri pentru stingerea incendiului.

INCENDIU CONFORT CITY. Scandalurile in care a fost implicat ansamblul rezidential.

Multe dintre apartamentele din complexul Confort City, unde un bloc a fost afectat de un incendiu grav, au facut parte dintre imobilele puse sub sechestru de ANAF in 2009 din cauza unei datorii pe care Robert Negoita, atunci deputat, o avea catre stat. Este vorba despre 28 de milioane de euro reprezentand neplata TVA, plus penalitatile aferente, pe tranzactiile imobiliare facute de Robert Negoita in calitate de persoana fizica intre 2006 si 2008. In 2011, o parte din apartamentele din .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2004 seconds )