Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO. INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE Locatarii sunt disperati si spun ca le este frica sa mai stea in casele lor. Cei mai multi dintre au ramas fara bunuri. Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scarii. A intrat un pompier si a cazut din picioare din cauza ca nu putea sa respire. Astea nu mai sunt casa de locuit. O sa mergem la Rin, au spus oamenii. Vezi detalii AICI. UPDATE Un pompier intoxicat cu fum a fost dus la spital, potrivit Realitatea TV. UPDATE Reprezentanul dezvoltatorului imobiliar al . continuă pe România Liberă

INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE O persoana a fost dusa la spital, relateaza Realitatea TV. UPDATE Complexul rezidential Confort City, unde a izbucnit marti un incendiu puternic, nu are autorizatie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, citata de Rtv. net. Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, .

Incendiu puternic intr-un complex rezidential din Bucuresti: Flacarile au cuprins mai multe apartamente (VIDEO)

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in complexul rezidential Confort City din Sectorul 3 al Capitalei, situat pe Soseaua Vitan Barzesti. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc si au.

Incendiu la subsolul unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Locatarii au simtit miros de fum si au alertat pompierii

Un incendiu a izbucnit, duminica dupa-amiaza, la subsolul unui bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin, zeci de locatari iesind singuri din imobil din cauza fumului dens, fara sa fie insa inregistrate.

Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, despre incendiul din Confort City: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de incendiu, le vom oferi niste apartamente in care sa .

Incendiu puternic intr-un complex rezidential din Bucuresti. Seful ISU Ilfov: Blocurile erau pentru birouri (VIDEO)

UPDATE 16:14: Pompierii au intervenit cu 26 de autospeciale cu apa si sapte autoscari, la fata locului aflandu-se, de asemenea, echipaje de descarcerare si de prim-ajutor. O pesoana a fpcut un atac de panica.

INCENDIU CONFORT CITY. Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de .

Incendiu la mansarda unui bloc din complexul Confort City al fratilor Negoita, in zona targului Vitan

Un incendiu a izbucnit, marti, la mansarda unui bloc din zona targului Vitan, au declarat marti, pentru Agerpres, oficiali din cadrul ISU Bucuresti.

Incendiu in Bucuresti: Mansarda unui bloc din Vitan a fost cuprinsa de flacari

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc din cartierul Vitan. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fata locului. Stire in curs de ac.

INCENDIU PUTERNIC la un complex rezidential din apropierea CAPITALEI.

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Incendiul afecteaza etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost inregistrate victime. Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza .

Incendiu puternic in Bucuresti: Mai multe mansarde dintr-un complex rezidential, cuprinse de flacari. Locatarii, evacuati

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc din cartierul Vitan, in sectorul 3 din Bucuresti. Mai multe echipaje de pompieri intervin la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )