Libnet.ro
UNICEF

10:30

Incendiu puternic intr-un bloc din centrul Pitestiului: Am urcat pana la ultimul etaj, unde se auzeau strigate de ajutor

Adevărul Adevărul,
Incendiu puternic intr-un bloc din centrul Pitestiului: Am urcat pana la ultimul etaj, unde se auzeau strigate de ajutor

Un incendiu a izbucnit in aceasta seara in plin centrul Pitestiului , la etajul 6 al blocului Mobilux. Un batran a fost ranit si alte 40 de persoane au fost evacuate de politistii locali si pompieri. continuă pe Adevărul

O persoana ranita si alte aproximativ 25 evacuate in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Pitesti

O persoana a fost ranita, avand arsuri superficiale pe fata si maini, in urma unui incendiu izbucnit in apartamentul acesteia situat la etajul sase al unui bloc din Pitesti. Aproximativ 25 de locatari au fost evacuati de pompieri.

Incendiu PUTERNIC la un bloc de 10 etaje din Pitesti

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri seara la apartamentul unui bloc de 10 etaje din Pitesti, anunta Mediafax. 25 de persoane au fost evacuate de SMURD si Politia Locala si alte 100 au iesit.

13 morti in urma unui incendiu produs intr-un bar de karaoke din Vietnam

13 oameni si-au pierdut viata intr-un incendiu produs intr-un bar de karaoke din capitala vietnameza Hanoi, a anuntat presa de stat din aceasta tara, potrivit News. ro. Incendiul a izbucnit in bar, intr-o cladire cu 8 etaje, marti dupa-amiaza, in cartierul Cau Giay din Hanoi.

Zeci de romani care traiesc intr-o tabara improvizata in centrul Bruxelles-ului au impresionat Belgia VIDEO

Romanii dintr-o tabara improvizata construita intr-un parc din centrul Bruxelles-ului sunt subiectul unui reportaj difuzat de postul de televiziune RTBF, care prezinta conditiile mizere in care locuiesc acestia. Povestea lor a impresionat autoritatile din capitala europeana, care incearca sa le gaseasca locuinte adecvate inainte de sosirea iernii, dar si locuitorii din oras, care au inceput sa le doneze hrana si haine.

VIDEO. Zeci de romani care traiesc intr-un parc din Bruxelles au ajuns subiectul unui reportaj. Belgienii, impresionati de situatia lor

40 de romani, care traiesc intr-o tabara improvizata dintr-un parc din centrul Bruxelles-ului, au ajuns subiectul unui reportaj difuzat de postul de televiziune belgian RTBF. Povestea lor a impresionat autoritatile, cat si locuitorii din oras, care incearca sa le gaseasca locuinte adecvate inainte de sosirea iernii si sa le doneze hrana si haine.

Elena Udrea si Elena Basescu, discutii interminabile intr-un local din capitala (FOTO)

Elena Basescu si Elena Udrea si-au petrecut dupa-amiaza impreuna la un local din capitala. Blonda din politica si fiica fostului presedinteau optat pentru o terasa din centrul capitalei unde au v.

Atac intr-un mall din Canada. Cel putin o persoana a murit, iar alte doua sunt in stare critica

Cel putin o persoana a murit, iar alte doua au fost transportate de urgenta la spital dupa ce au fost injunghiate intr-un atac care a avut loc intr-un mall din Canada.

Un grup de sirieni a agresat sexual trei fete intr-o piscina din Berlin. Cel mai mic dintre suspecti are 7 ani

Un grup de sapte baieti, cel mai mic in varsta de 7 ani, aagresat sexual trei surori cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, intr-o piscina din Berlin, informeaza RT, care.

Incendiu puternic in Capitala

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Capitala, in apropierea cimitirului Reinvierea. A ars un depozit de anvelope, aflat in aceeasi incinta cu o spalatorie auto.

Un incendiu izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi a provocat moartea a 13 oameni

In urma unui incendiu ce a izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi, capitala vietnamului, treisprezece persoane s-au stins din viata. Sute de pompieri si politisti au fost mobilizati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )