Libnet.ro
UNICEF

00:07

13 morti in urma unui incendiu produs intr-un bar de karaoke din Vietnam

Hotnews Hotnews,
 13 morti in urma unui incendiu produs intr-un bar de karaoke din Vietnam

13 oameni si-au pierdut viata intr-un incendiu produs intr-un bar de karaoke din capitala vietnameza Hanoi, a anuntat presa de stat din aceasta tara, potrivit News. ro. Incendiul a izbucnit in bar, intr-o cladire cu 8 etaje, marti dupa-amiaza, in cartierul Cau Giay din Hanoi. continuă pe Hotnews

O persoana ranita si alte aproximativ 25 evacuate in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Pitesti

O persoana a fost ranita, avand arsuri superficiale pe fata si maini, in urma unui incendiu izbucnit in apartamentul acesteia situat la etajul sase al unui bloc din Pitesti. Aproximativ 25 de locatari au fost evacuati de pompieri.

Treisprezece morti in Vietnam, in urma unui incendiu intr-un bar de karaoke din Hanoi

Treisprezece persoane au murit intr-un incendiu la un bar de karaoke in capitala vietnameza Hanoi, potrivit presei de stat, relateaza BBC.

Panica la un mall din Constanta: Sute de oameni, evacuati de urgenta in urma unui incendiu

Incendiu intr-un centru comercial din Constanta, dupa ce un fum inecacios a inceput sa se raspandeasca in interior. Panica s-a instalat in scurt timp, iar sute de oameni au fost.

Un incendiu izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi a provocat moartea a 13 oameni

In urma unui incendiu ce a izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi, capitala vietnamului, treisprezece persoane s-au stins din viata. Sute de pompieri si politisti au fost mobilizati.

Nigeria: Cel putin noua morti in urma unui atentat al gruparii teroriste Boko Haram

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata intr-un atentat atribuit organizatiei extremiste Boko Haram, dupa ce un microbuz a explodat marti la un punct de control militar din nord-estul Nigeriei, anunta.

Incendiu puternic intr-un bloc din centrul Pitestiului: Am urcat pana la ultimul etaj, unde se auzeau strigate de ajutor

Un incendiu a izbucnit in aceasta seara in plin centrul Pitestiului , la etajul 6 al blocului Mobilux. Un batran a fost ranit si alte 40 de persoane au fost evacuate de politistii locali si pompieri.

Bucuresti: Doua persoane au fost ranite in urma unui accident in zona Piata Unirii

Un accident rutier a avut loc, duminica dimineata, in zona Piata Unirii, intr-o statie RATB, doua persoane fiind ranite usor, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Scenariu sumbru in urma unui cutremur major ce ar putea sa zguduie Romania: 3.200 de raniti in Bucuresti si 1.400 in Iasi

Un numar de 3. 200 de oameni au fost raniti in Bucuresti si 1. 400 in Iasi in urma cutremurului major, arata scenariul Exercitiului Seism 2016, fiind declarata starea de urgenta si fiind solicitat sprijinul Mecanismului European de Protectie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )