Libnet.ro
UNICEF

10:30

Incendiu urias intr-un bloc de pe Soseaua Colentina din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Incendiu urias intr-un bloc de pe Soseaua Colentina din Bucuresti

Un incendiu urias a izbucnit, astazi, la un apartament situat la etajul sase al unui bloc de pe Soseaua Colentina din Bucuresti. continuă pe Antena3

Scandal cu pumni si picioare dupa incendiul urias dintr-un bloc de pe Soseaua Colentina

Scandal urias dupa incendiul puternic care a distrus mai multe apartament dintr-un bloc situat pe Soseaua Colentina din Bucuresti. Mai multi vecini au fost luati la bataie de trei barbati, chiriasi ai apartamentului in care ar fi izbucnit incendiul.

Scandal dupa incendiul de pe Soseaua Colentina din Capitala

Patru persoane au fost duse la Politie dupa un scandal izbucnit in urma incendiului de pe Soseaua Colentina din Capitala, scrie Mediafax. Conform Politiei Capitalei, incendiul a fost sesizat in jurul orei 14. 00 la un apartament situat intr-un bloc de pe Soseaua Colentina. Au intervenit fortele ISU, iar dupa incendiu a fost sesizat in bloc un conflict, mai multe persoane devenind violente. La fata locului s-au deplasat echipaje ale Sectiei 7, precum si luptatori ai Serviciului Actiuni Speciale. Patru persoane au fost conduse la subunitatea de politie pentru audieri. Trei sunt cetateni straini doi barbati si o femeie).

Un incendiu puternic dintr-un apartament de pe Soseaua Colentina, din Capitala, a fost stins. Mai multe persoane au devenit violente, trei dintre ele fiind duse la audieri

Un incendiu a izbucnit duminica, 20 decembrie, intr-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de pe Soseaua Colentina, din Capitala, fiind degajari mari de fum care au afectat si apartamentele invecinate.

Incendiu intr-un apartament de pe soseaua Colentina

Un incendiu a izbucnit in aceasta dupa-amiaza intr-un apartament aflat la etajul 6 dintr-un bloc situat pe Soseaua Colentina. Din fericire, nu au fost semnalate victime, pompierii intervenind la aceasta ora pentru stingerea focului cu ajutorul a 8 autospeciale de stingere, trei ambulante SMURD, un echipaj de descarcerare, autoscara, precum si forte de la Detasamentul Special de Salvatori.

UPDATE ISU: Incendiul la blocul din Soseaua Colentina din Capitala a fost stins

00Incendiul produs duminica intr-un bloc din Soseaua Colentina din Capitala a fost lichidat, a transmis Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. Au intervenit opt autospeciale.

Un politist din Bucuresti a refuzat o mita de 15.000 de lei (VIDEO)

O tanara din Bucuresti a vrut sa mituiasca un politist cu suma de 15. 000 de lei, dupa ce agentul il prinsese beat la volan pe iubitul ei. Aceasta a incercat sa ii ofere bani agentului, pentru a trece cu.

Politistii din Bucuresti au observat o maicuta care se comporta ciudat in curtea unei biserici si au interceptat-o la iesire. Nu le-a venit sa creada cand au vazut cine era de fapt

Politistii din Bucuresti au observat o maicuta care se comporta extrem de ciudat in curtea unei biserici si au decis sa astepte ca aceasta sa iasa din curte. Au oprit-o si au luat-o la intrebari, insa.

Digi24: Un cersetor s-a imbracat in haine de maicuta si a castigat o gramada de bani langa o biserica din Bucuresti. Cum a fost prins

Un cersetor a gasit o modalitate surprinzatoare de a face bani: s-a imbracat in haine de maicuta si a apelat la mila oamenilor in zona unei biserici din Bucuresti.

Efectele crizei de locuri la ATI din Bucuresti: Trei pacienti cu COVID-19, intubati, au fost transportati de urgenta cu o aeronava la Sibiu

In contextul in care cazurile de COVID-19 cresc foarte tare de la zi la zi, spitalele din toata tara au ramas fara locuri la Terapie Intensiva. Ieri seara, trei pacienti in stare foarte grava au fost tranportati din Bucuresti la Sibiu cu un elicopter SMURD. Spitalele din Romania nu mai fac fata pacientilor COVID-19 Cei .

110 kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate din casa unui barbat din Bucuresti

Vineri, politistii din Bucuresti au prins in trafic un barbat, ce transporta materiale pirotehnice in masina. in urma unei perchezitii la locuinta acestuia, organele legii au descoperit 110 kilograme de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )