Libnet.ro
UNICEF

08:45

A inceput Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia: Ceremonia de deschidere, o explozie de culoare (VIDEO)

B1 B1,
A inceput Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia: Ceremonia de deschidere, o explozie de culoare (VIDEO)

Toti ochii sunt atintiti spre Brazilia! in aceasta seara a inceput Campionatul Mondial de Fotbal, ajuns la a 20-a editie la care sunt prezente 32 de tari si care se va desfasura intre 12 iunie si 13 iulie. continuă pe B1

INTERACTIV Toate stadioanele Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014

Timp de o luna de zile 12 stadioane din Brazilia vor gazdui meciurile turneului final al Campionatului Mondial 2014. Din Amazon si pana la Rio de Janeiro, stadioanele pregatite de tara gazda impresioneaza prin design si culori, dar si prin costurile mari puse la bataie pentru ridicarea sau modernizarea lor. Totul pentru un campionat mondial contestat puternic de populatia locala si care se va termina cu marea finala pe celebrul stadion Maracana, un stadion inaugurat acum mai bine de 60 de ani si care a fost modernizat cu peste 800 de milioane de dolari. HotNews. ro va propune un STORYMAP INTERACTIV cu cele 12 stadioane ale Campionatului mondial din Brazilia.

Jennifer Lopez va canta in deschiderea Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia

Jennifer Lopez va canta, impreuna cu alte vedete, imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Initial, ea anuntase ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale. Reprezentantii.

Campionatul Mondiald de Fotbal din Brazilia: clasamente, rezultate, statistici

Planeta va fi conectata incepand de joi seara, ora 23. 00, ora Romaniei, la primul meci de la Campionatul Mondial de fotbal. A 20-a editie a celei mai importante competitii sportive din lume sta sa inceapa, iar iubitorii sportului rege asteapta cu sufletul la gura meciul de debut Brazilia - Croatia.

Campionatul Mondial de Fotbal se vede pe ecran de 12 mp la Ploiesti

Evenimentul momentului, Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014, va fi sarbatorit la Ploiesti Shopping City pe toata perioada de desfasurare, 12 iunie - 13 iulie.

FOTO: Cum se pregatesc brazilienii pentru Campionatul Mondial de fotbal

Joi va avea loc ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia.

Google marcheaza debutul Cupei Mondiale din Brazilia

Motorul de cautare Google si-a schimbat logo-ul, joi, pentru a marca inceperea Cupei Mondiale din Brazilia. Ceremonia de deschidere este programata sa inceapa astazi, la ora 21. 00, iar partida de deschidere,.

Devenii pot vedea meciurile de la Campionatul Mondial la Padurea Bejan

Hunedorenii sunt invitati sa vizioneze meciurile de fotbal de la Campionatul Mondial din Brazilia, la Padurea Bejan de la marginea municipiului, pe un ecran de mari dimensiuni.

Bucurestenii se pot uita la Cupa Mondiala de Fotbal din Brazilia pe un ecran urias amplasat in Piata Universitatii

Timp de o luna, in centrul Capitalei va fi amplasat un ecran imens pe care iubitorii de sport vor putea sa urmareasca Cupa Mondiala de Fotbal din Brazilia.

LIVETEXT Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Brazilia

Campionatul Mondial va avea ceremonia de deschidere joi, incepand cu ora 21. 00, urmand ca la 23. 00 sa se dispute primul meci din competitie, Brazilia - Croatia. Adevarul te informeaza de la fata locului despre competitie, prin corespondentul special Amir Kiarash, aflat in Brazilia.

Adevarul Live despre Campionatul Mondial: probleme organizatorice, protestele si tehnologia Goal Line

Jurnalistii Adevarul Iulian Anghel, Stefan Alexandru si Mihai Molnar au discutat despre startul Campionatului Mondial din Brazilia. Joi, incepand cu ora 21. 00, va avea loc festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial, iar la 23. 00 este programat primul meci, Brazilia-Croatia, la Sao Paulo. Adevarul te informeaza in timp util de la fata locului despre competitie, prin corespondentul special Amir Kiarash, aflat in Brazilia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )