Libnet.ro
UNICEF

17:30

ATAC ARMAT in SUA. Cinci oameni au fost RANITI.

România Liberă România Liberă,
ATAC ARMAT in SUA. Cinci oameni au fost RANITI.

Patru persoane au fost impuscate la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, transmite Mediafax. Politia din oraselul Greenville a anuntat ca un barbat inarmat a deschis focul si a ranit o persoana, intr-o firma de avocatura, dupa care a mers intr-un centru comercial din apropiere, unde a impuscat si a ranit alte trei persoane. Seful politiei din localitate, Hassan Aden, a declarat pentru postul CBS ca presupusul autor al atacului a fost si el ranit . continuă pe România Liberă

Incident armat intr-un centru comercial din SUA: Cel putin 5 raniti

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american Carolina de Nord, anunta Mediafax, citand presa americana. Politia din oraselul Greenville a anuntat ca un barbat inarmat a deschis focul si a ranit o persoana, intr-o firma de avocatura, dupa care a mers intr-un centru comercial din apropiere, unde a impuscat si a ranit alte trei persoane.

SUA: Cel putin cinci raniti in urma unui atac armat intr-un centru comercial din North Carolina

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, transmite AFP. Un barbat inarmat a deschis focul si a ranit o persoan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )