Libnet.ro
UNICEF

09:00

Incompetenta inacceptabila la Palatul Cotroceni, in relatia cu Rusia

România Liberă România Liberă,
Incompetenta inacceptabila la Palatul Cotroceni, in relatia cu Rusia

Politica externa a presedintelui in acest moment, mai ales pe relatia Est, reprezinta insasi definitia lucrului extrem de prost facut. Aceasta situatie trebuie sa inceteze, pentru ca riscam sa ne pierdem credibilitatea in Vest si sa ne facem de ras in fata Moscovei. continuă pe România Liberă

Incompetenta inacceptabila la palatul Cotroceni in relatia cu Rusia

Politica externa a presedintelui in acest moment, mai ales pe relatia Est, reprezinta insasi definitia lucrului extrem de prost facut. Aceasta situatie trebuie sa inceteze, pentru ca riscam sa ne pierdem credibilitatea in Vest si sa ne facem de ras in fata Moscovei.

GALERIE FOTO. Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei Copilului. Cum i-a primit pe copii la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, i-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei copilului, cateva sute de copii. Seful statului le-a urat La multi ani! atat copiilor, dar si adultilor care inca isi pastraza sufletul de copil.

Ziua Copilului la Palatul Cotroceni: Prichindeii, selfie cu presedintele Iohannis si autografe pe mana (FOTO)

Palatul Cotroceni, care a fost special deschis luni cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor, a fost invadat de copii. Presedintele Klaus Iohannis a fost cel care i-a intampinat pe cei micii vizitatori. Copiii si.

Klaus Iohannis a primit la Palatul Cotroceni un grup de copii

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei internationale a copilului, un grup de copii, la initiativa Fundatiei Salvatii Copii.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Printul Charles, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca s-a intalnit, duminica, la Palatul Cotroceni, cu Printul Charles, spunand ca acesta este un om care pretuieste Romania si care promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume, scrie Mediafax .

Copiii, sarbatoriti la Palatul Cotroceni de ziua lor

De 1 Iunie, copiii sunt asteptati sa viziteze Palatul Cotroceni, Parlamentul Romaniei si Ministerului Afacerilor Interne. Presedintele Klaus Iohannis este gazda copiilor si reprezentantilor.

Dosarul Kosovo in politica externa a Romaniei

Intre prioritatile de politica externa ale Romaniei, ca membru UE, este sprijinirea integrarii Serbiei ca membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. Contextul definit de Bruxelles pentru urmatorii cinci ani in ce priveste EU enlargement ofera Romanieiragazul necesar pentru a regandi in ce fel pozitia sa fata de statutul Kosovo ajuta traseul european al Serbiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )