Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indian Wells: Monica Niculescu si-a aflat adversa din turul al doilea. Romanca a trecut de primul tur la dublu

Adevărul Adevărul,
Indian Wells: Monica Niculescu si-a aflat adversa din turul al doilea. Romanca a trecut de primul tur la dublu

Romania mai are doua jucatoare in competitia de simplu de la Indian Wells, dupa ce Alexandra Dulgheru si Irina Begu a fost eliminate in primul tur. continuă pe Adevărul

Indian Wells: Alexandra Dulgheru, Irina Begu (la simplu) si Monica Niculescu (la dublu) vor juca in aceasta noapte

Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu vor debuta in aceasta noapte la Indian Wells, turneu din categoria Premier Mandatory. Intra in material pentru a vedea programul disputelor.

Irina Begu si Alexandra Dulgheru, eliminate rapid la Indian Wells

Jucatoarele Irina Begu si Alexandra Dulgheru au parasit inca din primul tur competitia de simplu de la Indian Wells, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari.

Simona Halep stie impotriva cui va debuta la Indian Wells

Desemnata cap de serie numarul 5 la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat in 2015, Simona Halep isi va face debutul direct in turul al doilea.

Tragere la sorti complicata pentru Simona Halep la Indian Wells

In istoria de 27 de ani a turneului de la Indian Wells doar Martina Navratilova a reusit sa-si apere titlul cucerit in California.

Simona Halep la Indian Wells. Program dificil pentru constanteanca de 24 de ani

In cursul noptii a avut loc la Indian Wells tragerea la sorti a tabloului principal de la Indian Wells. Campioana de anul trecut, Simona Halep, nu poate spune ca a avut prea mare noroc.

PREZENTARE Indian Wells - Competitia minune din desertul californian - Locul cu 350 de zile cu soare pe an

In 2015, Simona Halep a reusit cel mai important rezultat din cariera tocmai la Indian Wells, turneu pe care jucatoarea noastra l-a castigat dupa o finala cu Jelena Jankovic. Acum, Simona nu traverseaza cea mai buna perioada, insa trebuie sa ramanem optimisti si sa speram ca numarul 5 mondial isi va regasi increderea pe hardul american. Marea absenta a competitiei californiene 9-20 martie) va fi reprezentata de Roger Federer, nerefacut dupa o interventie chirurgicala. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Indian Wells Masters 1000 ATP si Premier Mandatory WTA).

Begu si Dulgheru au fost eliminate in primul tur la Indian Wells

Jucatoarele de tenis Irina Begu si Alexandra Dulgheru au pierdut meciurile sustinute, miercuri, in runda inaugurala a turneului WTA Premier de la Indian Wells.

Indian Wells: Alexandra Dulgheru a luat o bataie crancena chiar in primul tur. Irina Begu a pierdut si ea neasteptat

Turneul de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante din circuit, a inceput azi noapte, iar doua dintre jucatoarele noastre au iesit deja din competitie.

Indian Wells: Simona Halep isi masoara fortele cu o jucatoare care a invins-o in trecut. Amintiri dintr-o copilarie cu un tata autoritar

Simona Halep va juca in primul tur la Indian Wells cu Vania King, din SUA, locul 202 WTA, tenismena care a depasit-o pe cea mai plinuta jucatoare din lume.

Ce adversare poate avea Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep 5 WTA) cunoaste acum numele ambelor adversare cu care s-ar putea confrunta in turul secund al Indian Wells, faza in care este calificata direct, gratie statutului de favorita 5, scrie ProSport. Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )