Libnet.ro
UNICEF

10:30

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa 5-7, 6-1, 6-1 cu Navarro. A trecut un test dificil

România Liberă România Liberă,
Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa 5-7, 6-1, 6-1 cu Navarro. A trecut un test dificil

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste miercuri, de la ora 22. 00 ora Romaniei), in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, pe Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita. Partida are loc la nici 24 de ore distanta de meciul cu Pliskova. continuă pe România Liberă

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa 5-7, 6-1, 6-1 cu Navarro. Urmeaza Serena Williams

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste miercuri, de la ora 22. 00 ora Romaniei), in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, pe Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita. Partida are loc la nici 24 de ore distanta de meciul cu Pliskova.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-4, 6-4 cu Pliskova. Urmeaza cea mai dificila adversara

Indian Wells 2015. Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, joaca, in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 24. 00, impotriva Karolinei Pliskova, a 14-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko (6-1, 3-6, 6-1)

Simona Halep cap de serie numarul 3) s-a calificat luni dimineata in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko locul 31 in clasamentul WTA) in trei seturi 6-1, 3-6, 6-1), potrivit rezultatelor afisate de Reuters.

Indian Wells: Simona Halep colaboreaza la turneul californian cu Darren Cahill, fost antrenor al lui Lleyton Hewitt si Andre Agassi

Calificata in optimile de la Indian Wells, Simona Halep colaboreaza la turneul californian si cu Darren Cahill, fost antrenor al lui Lleyton Hewitt si Andre Agassi.

Ziua surprizelor la Indian Wells. Simona Halep scapa de cateva nume grele

Duminica a fost ziua surprizelor in turneul feminin de la Indian Wells, mai multe favorite parasind competitia in turul al 3-lea. Simona Halep stie cu cine va juca in optimi dupa ce a invins-o pe Varvara Lepchenko.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona castiga fara probleme si va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Simona Halep favorita trei) a invins-o fara prea mari probleme in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia. Simona a avut un start usor ezitant, dar si-a crescut nivelul jocului la jumatatea setului I si nu a dat nicio clipa impresia ca ar putea pierde. Pliskova a alternat momentele bune de joc cu multe greseli nefortate. Halep o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA).

LIVE ScoreT Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Ora 00:30 Simona Halep favorita trei) o intalneste de la aceasta ora in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Daca va trece de Karolina, Simona o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12).

Indian Wells: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro (de la ora 22:00)

Pentru a ajunge in semifinalele de la Indian Wells faza a competitiei pe care a atins-o anul trecut), Simona Halep trebuie sa o invinga pe Carla Suarez Navarro Spania - locul 13 in clasamentul WTA). Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 23:00)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 23:00.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 00:30)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 00:30.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )