Libnet.ro
UNICEF

16:16

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 23:00)

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 23:00)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 23:00. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 00:30)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 00:30.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona castiga fara probleme si va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Simona Halep favorita trei) a invins-o fara prea mari probleme in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia. Simona a avut un start usor ezitant, dar si-a crescut nivelul jocului la jumatatea setului I si nu a dat nicio clipa impresia ca ar putea pierde. Pliskova a alternat momentele bune de joc cu multe greseli nefortate. Halep o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA).

LIVE ScoreT Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Ora 00:30 Simona Halep favorita trei) o intalneste de la aceasta ora in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Daca va trece de Karolina, Simona o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12).

Indian Wells: Simona Halep colaboreaza la turneul californian cu Darren Cahill, fost antrenor al lui Lleyton Hewitt si Andre Agassi

Calificata in optimile de la Indian Wells, Simona Halep colaboreaza la turneul californian si cu Darren Cahill, fost antrenor al lui Lleyton Hewitt si Andre Agassi.

Indian Wells (f): Serena Williams, Simona Halep si Karolina Pliskova, in optimile competitiei

Serena Williams cap de serie numarul unu) nu a avut probleme cu Zarina Diyas 6-2, 6-0), sportiva din SUA calificandu-se in optimile competitiei. In aceeasi faza a turneului au ajuns si Simona Halep, Karolina Pliskova, Carla Suarez Navarro si Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

Ziua surprizelor la Indian Wells. Simona Halep scapa de cateva nume grele

Duminica a fost ziua surprizelor in turneul feminin de la Indian Wells, mai multe favorite parasind competitia in turul al 3-lea. Simona Halep stie cu cine va juca in optimi dupa ce a invins-o pe Varvara Lepchenko.

Indian Wells: Simona Halep vs Varvara Lepchenko, ultimul meci al zilei pe terenul unu (dupa ora 05:30)

Simona Halep va incheia ziua de tenis de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Varvara Lepchenko SUA - 31 WTA) in ultimul meci de pe terenul unu. Simona va intra in arena dupa meciurile lui Roger Federer si Rafael Nadal.

Indian Wells: Simona Halep, antrenata de Darren Cahill, cel care i-a pregatit in trecut pe Leyton Hewitt si Andre Agassi

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, colaboreaza la editia din acest an a turneului de la Indian Wells cu antrenorul australian Darren Cahill, care i-a pregatit in trecut pe fostii lideri ATP Lleyton Hewitt si Andre Agassi.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko (6-1, 3-6, 6-1)

Simona Halep cap de serie numarul 3) s-a calificat luni dimineata in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko locul 31 in clasamentul WTA) in trei seturi 6-1, 3-6, 6-1), potrivit rezultatelor afisate de Reuters.

Simona Halep ajunge in optimi la Indian Wells si ramane pe locul 3 WTA

Luni dimineta, la la Indian Wells, Simona Halep a invins-o pe reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenko si a avut nevoie de trei seturi pentru a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Accesul in aceasta faza a competitiei ii asigura Simonei Halep locul 3 WTA, in fata Petrei Kvitova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )