Libnet.ro
UNICEF

23:46

Indicele Robor 3M nu a mai fost atat de scazut din 25 aprilie 2018

România Liberă România Liberă,
Indicele Robor 3M nu a mai fost atat de scazut din 25 aprilie 2018

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l. continuă pe România Liberă

Business report: Programul IMMInvest la zi. Tudor Coman are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. Programul oficial de convergenta 2020. Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum

Programul IMMInvest la zi: 582 de companii au primit finantare in valoare totala de 500 mil. lei * Programator de la 15 ani. Tudor Coman, are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. * Programul oficial de convergenta 2020: Deficit bugetar de 6,7%, contractie economica de 14,4% in T2. * Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum * Carantina totala nu mai e privita ca o solutie in fata unui al doilea val al pandemiei.

Muntenegru, primul stat liber de coronavirus din Europa. Nu au mai fost inregistrate cazuri noi de contaminare de 20 de zile consecutiv

Statul Muntenegru nu mai avea, duminica, pe teritoriul sau nicio persoana confirmata ca fiind infectata cu coronavirusul SARS-CoV-2, devenind astfel prima tara din Europa libera de coronavirus, la 68 de zile dupa ce a inregistrat primul sau caz de COVID-19, arata datele Institutului de sanatate nationala al Muntenegrului IJZ), citate luni de agentia croata de presa HINA.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

Portia de Rossi e casatorita cu Ellen DeGeneres de 11 ani, dar a mai fost maritata o data. Povestea primului mariaj al faimoasei lesbiene

Starul din Arrested Development a ajuns la altar de doua ori pana acum. Iar primul mariaj al faimoasei lesbiene este o surpriza totala! Cu cine a mai fost casatorita Portia inainte de-a accepta inelul de logodna de la Ellen?.

VIDEO Ce mesaj a transmis un secretar de stat liberal, de ziua PNL, care a mai fost inscris in PP-DD, PSD si ALDE

Liberalii au transmis astazi tot felul de mesaje cu ocazia implinirii a 145 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. Printre cei care au avut un mesaj se numara si secretarul de stat din Ministerul de Finante, Gheorghe Pecingina, vicepresedintele PNL Gorj, un avocat anonim pana in urma cu sase luni, care a mai fost in trecut si la alte partide.

Ministrul Agriculturii: O seceta ca acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani

O seceta precum cea de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani, pana la aceasta ora fiind afectate 1,4 milioane de hectare de culturi, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Cel mai mic ROBOR din ultimii doi ani. Indicele la trei luni a scazut la 2,42%

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut marti.

Cristoiu, interviu cu Astarastoae, despre COVID: Nu a fost atat de contagios, nici atat de periculos

Profesorul Vasile Astarastoae afirma intr-un interviu acordat jurnalistului si publicistului Ion Cristoiu ca in Europa de Est, inclusiv in Romania, a circulat o tulpina mai putin patogena a coronavirusului, iar multe dintre masurile luate nu au facut decat sa creeze un balamuc inutil si iritare.

Ca acum, nu a mai fost seceta de peste jumatate de secol

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta d.

webPR Elefant.ro va organiza cel mai mare targ de carte din acest an

In perioada 27-31 mai 2020, elefant. ro va organiza elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania unde sunt asteptati sa participe peste un milion de cititori din toata tara. Organizat exclusiv online, elefantFest poate gazdui, astfel, de 10 ori mai multi pasionati de lectura decat reuseau sa atraga, in trecut, cele mai populare targuri de carte traditionale unde, in medie, la o editie, participau aproximativ 100. 000 de vizitatori.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )