Libnet.ro
UNICEF

10:15

INFOGRAFIE Cine sunt contracanditatii lui Hillary Clinton la presedintia Americii

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Cine sunt contracanditatii lui Hillary Clinton la presedintia Americii

Democrata Hillary Clinton face a doua incercare de a deveni prima femeie presedinte al SUA, desi popularitatea ei e in scadere, iar presa a primit prost anuntul. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIE Cine sunt contracandidatii lui Hillary Clinton la presedintia Americii

Democrata Hillary Clinton face a doua incercare de a deveni prima femeie presedinte al SUA, desi popularitatea ei e in scadere, iar presa a primit prost anuntul.

Cine sunt contracanditatii lui Hillary Clinton la presedintia Americii

Democrata Hillary Clinton face a doua incercare de a deveni prima femeie presedinte al SUA, desi popularitatea ei e in scadere, iar presa a primit prost anuntul.

Hillary Clinton si-a anuntat candidatura pentru presedintia SUA

Hillary Clinton si-a anuntat, duminica seara ora Romaniei), candidatura pentru presedintia SUA. Vestea lansarii in cursa prezidentiala a lui Hillary Clinton a aparut in urma cu cateva zile si a fost confi.

Hillary Clinton si-a oficializat candidatura la presedintia SUA: Americanii au nevoie de un campion, iar eu vreau sa fiu acel campion (VIDEO)

Hillary Clinton si-a anuntat, duminica, candidatura la presedintia Statelor Unite, intr-o inregistrare video postata pe site-ul sau de campanie, punand astfel capat tuturor speculatiilor. Printr-un video.

Hillary Clinton candideaza la presedintia SUA

Democrata Hillary Clinton si-a oficializat duminica, intr-o inregistrare video postata pe site-ul hillaryclinton. com, candidatura la investitura prezidentiala in 2016, a doua incercare a sa de a deveni prima femeie presedinte al Statelor Unite.

Hillary Clinton ar urma sa-si anunte candidatura la presedintia SUA duminica, pe Twitter

In timp ce se va afla in drum spre statul Iowa, fostul secretar de Stat american Hillary Clinton isi va lansa campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza The Guardian. Potrivit unei surse.

Hillary Clinton isi anunta candidatura la presedintia SUA duminica

Fostul secretar de Stat american Hillary Clinton planuieste sa-si lanseze campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite duminica, pe Twitter, in timp ce se va afla in drum spre statul Iowa, a declarat o sursa apropiata campaniei pentru ziarul britanic The Guardian.

The Guardian: Hillary Clinton isi anunta candidatura pentru presedintia SUA duminica

Fostul secretar de Stat american Hillary Clinton planuieste sa-si lanseze campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite duminica, pe Twitter, in timp ce se va afla in drum spre statul Iowa, a.

Hillary Clinton va candida pentru functia de presedinte al SUA

Hillary Clinton si-a anuntat duminica pe site-ul de campanie HillaryClinton. com candidatura la presedintia Statelor Unite, punand astfel capat unei perioade de doi ani de speculatii si dezmintiri, prin mesajul candidez la presedintie,.

VIDEO Hillary Clinton: Candidez la presedintie

Hillary Clinton si-a anuntat duminica pe site-ul de campanie HillaryClinton. com candidatura la presedintia Statelor Unite, punand astfel capat unei perioade de doi ani de speculatii si dezmintiri, prin mesajul candidez la presedintie, relateaza The Guardian in pagina electronica, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )