Libnet.ro
UNICEF

01:06

INFORMATII LIVE cu cele DOUA SITUATII TERORISTE DIN FRANTA. ATAC ARMAT intr-o bacanie din Paris. Mai multe persoane au fost luate ostatice jesuischarlie

Antena3 Antena3,
 INFORMATII LIVE cu cele DOUA SITUATII TERORISTE DIN FRANTA. ATAC ARMAT intr-o bacanie din Paris. Mai multe persoane au fost luate ostatice jesuischarlie

UPDATE: Puteti vedea IMAGINILIVE cu urmarirea teroristilor de catre autoritatile francezeAvertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in FrantaUPDATE:Potrivit RTL France,. continuă pe Antena3

INFORMATII LIVE cu cele DOUA SITUATII TERORISTE DIN FRANTA. ATAC ARMAT intr-o bacanie din Paris. Mai multe persoane au fost luate ostatice

UPDATE: Puteti vedea IMAGINILIVE cu urmarirea teroristilor de catre autoritatile francezeAvertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in FrantaUPDATE: Atacatorul din bacanie ameninta.

George Maior (SRI): Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, spune ca situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, scrie Mediafax.

CRIZELE TERORISTE DIN FRANTA au luat sfarsit. Toti cei trei atacatori AU FOST UCISI

UPDATE: Puteti vedea IMAGINILIVE cu urmarirea teroristilor de catre autoritatile francezeAvertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in FrantaUPDATE:ATACATORUL din magazinul parizian.

Steaua - Sase partide de verificare in cele doua stagii de pregatire din Spania si Turcia

Steaua va sustine sase partide de verificare in cele doua stagii de pregatire pe care le va efectua in aceasta iarna, la Oliva Nova Spania) si Belek Turcia), informeaza site-ul oficial al gruparii ros-albastre.

Seful SRI, George Maior: Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

Situatia generata de ultimele evenimente din Franta arata o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, ce ar putea pune in pericol securitatea nationala si ordinea publica, afirma directorul SRI. Noile.

Sedinta de urgenta la MAI, dupa atentatele din Franta

Ministerului Afacerilor Interne a gazduit vineri dimineata sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii GIS) si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Sedinta la MAI, dupa atentatele din Franta

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a convocat pentru vineri, la ora 9. 00, o sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Convocarea a fost facuta in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Maior: Securitatea nationala, pusa in pericol de atentatele din Franta

Situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, a declarat directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior.

Israelul exprima preocupare privind ofensiva terorista din Franta: Nu vizeaza doar poporul francez, ci intreaga lume libera

Guvernul Israelului exprima preocupare in legatura cu ofensiva terorista din Franta, in contextul luarii de ostatici intr-o piata evreisca din Paris, la doua zile dupa atentatul care a vizat revista.

Minut de reculegere la toate meciurile din Franta, dupa atentatul de la revista Charlie Hebdo

Un minut de reculegere va fi tinut la toate meciurile din primele doua ligi franceze, din week-end, in memoria victimelor atentatului de la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo, a anuntat Liga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )