Libnet.ro
UNICEF

01:05

infrangere pentru Sorana Cirstea in sferturile de la Istanbul: A fost eliminata de principala favorita a turneului

B1 B1,
infrangere pentru Sorana Cirstea in sferturile de la Istanbul: A fost eliminata de principala favorita a turneului

Veste proasta pentru iubitorii tenisului din Romania! Sorana Cirstea a fost eliminata in sferturi turneului WTA de la Istanbul de principala favorita a competitiei, Elina Svitolina. Numarul 13. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile turneului de a Stuttgart. Victorii si pentru Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Cadantu la Istanbul

UPDATE: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile turneului de la Istanbul, dupa ce a trecut in doua seturi,. a scor 6-4, 6-2, de Sakkari. Simona Halep s-a calificat fara emotii.

WTA Istanbul: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 5 si locul 66 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Istanbul.

Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Istanbul

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, a cincea favorita, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, in ur.

WTA Istanbul: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 5 si locul 66 WTA, a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de la Istanbul, competitie dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Sorana Cirstea trece de primul tur la Istanbul

Dupa experienta de la Fed Cup, unde a jucat un meci de simplu si apoi a indeplinit rolul de capitan nejucator, Sorana Cirstea a revenit cu victorie in circuitul mondial profesionist.

inca o echipa a fost eliminata din competitia Uite cine danseaza!: cine a mai ramas in cursa pentru trofeu FOTO

Inca o echipa a fost eliminata din competitia Uite cine danseaza!, de la Pro TV. Astfel, au mai ramas patru echipe in lupta pentru mare titlu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )