Libnet.ro
UNICEF

08:01

Infrastructura e de vina. Cel mai rapid tren electric fabricat in Romania a ajuns la destinatie cu DOUA ORE iNTARZIERE

Antena3 Antena3,
Infrastructura e de vina. Cel mai rapid tren electric fabricat in Romania a ajuns la destinatie cu DOUA ORE iNTARZIERE

Avem si noi un tren electric de mare viteza construit in Romania. Trenul poate atinge 160 de km pe ora si a costat 5 milioane de euro dar . a ajuns cu doua ore intarziere in gara. Pe unele tronsoane,. continuă pe Antena3

Dezastrul sta la panda. Cel mai important ghetar din Antarctica a atins un punct critic al topirii

Ghetarul care contribuie cel mai mult la cresterea nivelului marii dintre toti colosii de gheata ai Antarcticii a atins un punct critic al topirii incontrolabile. Potrivit unui studiu prezentat de LiveScience,.

FUSION, cel mai bun festival european la categoria Best Small Festival

FUSION Festival a fost declarat cel mai bun eveniment european la categoria Best Small Festival in cadrul Festival Awards. Editia din acest an a renumitei competitii a avut loc la Groningen, Olanda si a strans laolalta nume puternice din industria festivalurilor Tomorrowland - Belgia, Sziget Ungaria), Wacken Open Air Germania),Woodstock Festival - Polonia, Berlin Festival - Germania, Open'er Festival - Polonia, etc).

Heathrow din Londra, cel mai tranzitat aeroport european in 2013

Aeroportul international Heathrow din Londra si-a consolidat, anul trecut, pozitia de cel mai aglomerat aeroport din Europa, in timp ce pozitiile urmatoare ocupate de aeroporturile din Paris, Frankfurt si Amsterdam incep sa fie amenintate de cresterea rapida a aeroportului international Ataturk din Istanbul, relateaza Bloomberg.

Infidelitatea, acceptata cel mai usor de francezi

Francezii sunt cei care accepta cel mai mult infidelitatea, comparativ cu oamenii din alte state. Asta inseamna ca 53% dintre francezi considera ca o aventura extraconjugala este acceptabila din punct de vedere moral, potrivit unui studiu.

O zi pana la cel mai puternic meci de box din istoria Canadei.

Istoria boxului canadian este una extrem de bogata, tara nord-americana fiind un adevarat pol pentru boxul profesionist la nivel mondial, insa lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal, care va avea loc sambata duminica, 5:23 ora Romaniei), este considerata in Canada cel mai important meci de box din ultimii 35 de ani. Unora le place sa citeasca istorie, altora le place sa o scrie. Eu fac parte din a doua categorie, asta spunea Jean Pascal pentru presa canadiana intr-una dintre multele .

Ce pelicule se bat pe Oscarul pentru cel mai bun film

American Hustle, Gravity, Her, 12 Years a Slave si The Wolf of Wall Street se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014, potrivit.

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume, a primit un milion de precomenzi pentru iPhone, inainte de inceperea vanzarilor

China Mobile, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti, a anuntat ca din 25 decembrie 2013 si pana in prezent a primit aproape un milion de precomenzi pentru terminalele iPhone ale Apple, care vor incepe sa fie vandute vineri, 17 ianuarie, informeaza Bloomberg. Dupa 6 ani de negocieri, Apple a ajuns in luna decembrie a anului trecut la un acord de distributie cu China Mobile, operator care are peste 760 milioane de clienti de telefonie mobila.

SIF Transilvania, cel mai mare profit dintre SIF-uri

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, in 2013, cel mai mare profit dintre SIF-uri, de 193,8 milioane lei 44 milioane euro), cu 8,6% sub celdin 2012.

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: Imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in.

Jocurile Olimpice de la Soci: Romanii participa cu cel mai vechi bob din competitie

Sportivii romani participa la Jocurile Olimpice de la Soci cu cel mai vechi bob din competitie. Reprezentantii federatiilor straine au ramas uimiti de performanta romanilor care au reusit sa se califice la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )