Libnet.ro
UNICEF

06:15

inghetata de casa cu cafea. Se prepara din doar trei ingrediente

Antena3 Antena3,
inghetata de casa cu cafea. Se prepara din doar trei ingrediente

Cea mai simpla reteta de inghetata de cafea este preparata din doar trei ingrediente si este absolut delicioasa. INGREDIENTE: -3 linguri de cafea instant -200 gr lapte condens. continuă pe Antena3

Retete: 3 preparate delicioase cu doar 2 ingrediente

Daca vremea de afara nu te incanta atat de tare incat sa iesi la cumparaturi, cauta bine prin camara si poate gasesti una dintre aceste 3 combinatii delicioase de doua ingrediente. Palmieri Zahar.

Cum alegi locuinta ideala in doar trei pasi

Noua oferta imobiliara nu mai este, ca pana acum, doar pe segmentul locuintelor noi de lux. Practic, daca ai un buget limitat, in jurul sumei de 30. 000 de euro, poti sa-ti gasesti o garsoniera cocheta de peste 35-40 mp sau un apartament cu doua camere in ansambluri rezidentiale noi.

Incident armat intr-un tren din Franta: Trei persoane au fost ranite, printre care si actorul Jean-Hugues Anglade

Un incident armat a avut loc vineri dupa-amiaza, intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), in urma caruia cel putin trei persoane au fost ranite, inclusiv actorul francez Jean-Hugues.

Bursele din China, in cea mai importanta scadere din ultimele trei saptamani

Bursele din China au inregistrat, ieri, cel mai important declin din ultimele trei saptamani, in conditiile in care traderii si-au redus pariurile pe acordarea viitoare de stimulente economice in aceasta tara, speculand ca guvernul de la Beijing isi va diminua eforturile de sustinere a pietelor actiunilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )