Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ingrid Bergman, izgonita din America pentru o aventura. Drama traita de actrita din Casablanca

Adevărul Adevărul,
Ingrid Bergman, izgonita din America pentru o aventura. Drama traita de actrita din Casablanca

Ingrid Bergman a fost protagonista unui scandal imens la sfarsitul anilor 1940. Atunci, actrita a inceput o relatie cu regizorul italian Roberto Rossellini in timp ce era casatorita. Ba mai mult, cand a ramas insarcinata in afara mariajului, Ingrid a fost condamnata pentru pacatele sale morale. Bergman s-a luptat cu presa si si-a facut o familie cu Rossellini. continuă pe Adevărul

Senatoarea exclusa din PSD pentru ca a absentat la motiune, primita cu bratele deschise de PNL

Senatoarea Roxana Paturca, exclusa din PSD pentru ca a lipsit din Parlament in ziua motiunii, a fost primita in PNL, la doar o zi dupa decizia luata in sedinta Consiliului Politic National al PSD, potrivit Realitatea TV.

Amazon a obtinut aprobarea autoritatilor federale din SUA pentru flota sa de drone Prime Air

Amazon a obtinut acordul autoritatilor ferale americane pentru folosirea flotei de drone Prime Air la livrarea coletelor, a anuntat luni Administratia Federala pentru Aviatie, acesta find un moment de referinta care va permite companiei sa extinda livrarile de colete fara personal uman, transmite Reuters, coform news. ro.

Prima excludere din PSD pentru tradarea partidului la votul motiunii

Biroul Permanent al Organizatiei Muncipale a PSD Caracal a decis, luni seara, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan. Principalul motiv este absenta acestuia din Parlament, la votarea motiunii de cenzura, insa nu este singura acuzatie care i se aduce deputatului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )