Libnet.ro
UNICEF

19:45

INHGA: Cod rosu de inundatii pentru rauri in Satu Mare, Salaj si Maramures, valabil pana miercuri la ora 14:00

B1 B1,
INHGA: Cod rosu de inundatii pentru rauri in Satu Mare, Salaj si Maramures, valabil pana miercuri la ora 14:00

Hdrologii au emis o avertizare cod rosu pentru trei bazine hidrografice din judetele Satu Mare, Salaj si Maramures, valabil de miercuri, de la ora 7:05, pana miercuri, pana la ora 14:00, unde se pot produce. continuă pe B1

INHGA: Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul tarii, pana miercuri (FOTO)

Hidrologii au emis marti o atentionare cod galben de inundatii valabila pentru mai multe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Mures si Suceava. Astfel, potrivit Institutului.

INHGA: Cod rosu de inundatii pentru raurile din Satu Mare, Salaj si Maramures, valabil pana miercuri la ora 14:00 (VIDEO)

Hdrologii au emis o avertizare cod rosu pentru trei bazine hidrografice din judetele Satu Mare, Salaj si Maramures, valabil de miercuri, de la ora 7:05, pana miercuri, pana la ora 14:00, unde se pot produce.

ANM: Cod portocaliu de vijelie pentru judetul Satu Mare, pana la ora 18.30

Meteorologii au emis luni o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie pentru judetul Satu Mare. Astfel, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, intre orele 17. 10 si 18. 30, in zona delimitata de.

Cod Rosu de inundatii la Satu Mare

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis in aceasta dimineata un COD ROSU de inundatii pentru rauri din judetele Satu Mare, Maramures si Salaj, dupa ce in ultimele ore s-au inregistrat precipitatii de 50-60 l apa/mp.

Cod PORTOCALIU de inundatii, in Salaj, Satu Mare si Maramures

Meteorologii au emis, miercuri, un cod portocaliu de inundatii, pentru judetele Salaj, Satu Mare si Maramures, valavil intre orele 9. 00 si 12.

Cod rosu de inundatii in nord-vestul tarii

Hidrologii au emis Cod rosu de inundatii ca urmare a precipitatiilor din ultimele zile. Potrivit Administratiei Nationale Apele Romane, bazinele afectate sunt Maja, Salaj si Barsau.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, pana marti (FOTO)

Hidorologii au emis luni o atentionare cod galben de inundatii, valabila pentru rauri din noua judete, valabila pana marti. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor, vizate de.

Cod ROSU de inundatii in Satu Mare, Salaj si Maramures. Primele masuri

Hidrologii au emis o avertizare cod rosu pentru trei bazine hidrografice din judetele Satu Mare, Salaj si Maramures, unde de miercuri, de la ora 7. 05, pana miercuri, la ora 14. 00, se pot produce inundatii locale cu posibile depasiri ale cotelor de pericol.

POTOP: INUNDATII si PLOI in Satu Mare, Salaj si Maramures. Ce masuri iau autoritatile

Judetele Satu Mare, Salaj si Maramures se afla sub cod rosu de inundatii si cod portocaliu de ploi.

INHGA: Cod galben de inundatii pentru raurile din bazinul Cotatcu, in Buzau si Vrancea, pana joi la ora 1.00

O atentionare cod galben de inundatii a fost emisa de hodrologi pentru raurile din bazinul Cotatcu, judetele Buzau si Vrancea, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )