Libnet.ro
UNICEF

11:31

Inna a dat lovitura: Cantareata a ajuns sa castige mai multi bani decat Madonna, Justin Timberlake sau Kanye West (VIDEO)

B1 B1,
Inna a dat lovitura: Cantareata a ajuns sa castige mai multi bani decat Madonna, Justin Timberlake sau Kanye West (VIDEO)

Inna a dat lovitura. Cantareata care s-a bucurat de un succes urias si dincolo de granitele Romaniei, sparge inclusiv topurile incasarilor din lumea muzicii. Inna a ajuns sa castige mai mu. continuă pe B1

Mai multi membri ai Guvernului, curtati de USR. Nicusor Dan: Le oferim sansa de a se exprima intr-o formatiune politica

Drumul de la tehnocratie la politica pare sa fie foarte scurt. Sunt mai multi membri ai Guvernului care se pregatesc sa faca acest pas. Premierul Ciolos le-ar fi dat ministrilor si un ultimatum: acestia.

Istanbul si Paris, printre orasele care au atras cei mai multi turisti romani vara aceasta

Istanbul si Paris s-au clasat in top trei destinatii care au atras cei mai multi turisti romani, in ciuda situatiei tensionate si a gradului de alerta ridicat de aici, potrivit agentiei de turism online Paravion.

Romania si alte sase tari ar fi promis ca vor primi de zece ori mai multi refugiati decat in 2015

Sapte state, intre care si Romania, au promis ca vor reinstala sau primi cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in 2015, informeaza AFP, care citeaza surse din randul.

Romania a promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, spun oficiali SUA

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP.

Oficiali SUA: Sapte tari europene, intre care si Romania, vor prelua de 10 ori mai multi refugiati

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP, transmite.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )