Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mai multi membri ai Guvernului, curtati de USR. Nicusor Dan: Le oferim sansa de a se exprima intr-o formatiune politica

Antena3 Antena3,
 Mai multi membri ai Guvernului, curtati de USR. Nicusor Dan: Le oferim sansa de a se exprima intr-o formatiune politica

Drumul de la tehnocratie la politica pare sa fie foarte scurt. Sunt mai multi membri ai Guvernului care se pregatesc sa faca acest pas. Premierul Ciolos le-ar fi dat ministrilor si un ultimatum: acestia. continuă pe Antena3

Nicusor Dan: Sunt cinci, sase ministri cu care discutam despre candidatura

Presedintele Uniunii Salvati Romana USR), Nicusor Dan, a spus, marti, ca va anunta numele candidatilor pentru parlamentare in ultimele zile de depunere a listelor si ca inca oscileaza daca va renunta la mandatul sau de consilier general al municipiului Bucuresti in favoarea unui eventual mandat in Parlament. Dan spune si ca exista discutii cu cinci, sase membri ai actualului executiv despre o eventuala candidatura a acestora din partea USR.

Nicusor Dan: Multi din ministri din Cabinetul Ciolos sunt ceea ce asteptam noi, se regasesc in profilul USR

Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, marti, ca sunt cativa ministri din Guvernul Ciolos care ar putea candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele formatiunii.

USR discuta cu cinci, sase ministri pentru alegeri

Presedintele Uniunii Salvati Romana USR), Nicusor Dan, a declarat, astazi, ca formatiunea pe care o conduce poarta discutii cu cinci, sase ministri din Cabinetul Ciolos despre o eventuala candidatura a lor din partea USR la alegerile parlamentare, transmite Digi24. ro.

Nicusor Dan sare la gatul partidelor: PSD, PNL si PMP si-au dat mana pentru a-l salva pe Oprea

Liderul USR Nicusor Dan spune ca PSD, PNL si PMP si-au dat mana pentru a-l salva pe Gabriel Oprea de urmarirea penala pentru ucidere din culpa, in dosarul mortii politistului Bogdan.

Nicusor Dan: Sunt cativa ministri din Guvernul Ciolos care ar putea candida pe listele USR

A recunoscut ca este decis sa dea mana cu PNL pentru sustinerea lui Dacian Ciolos la sefia guvernului, dupa alegerile din 11 decembrie. Dar Nicusor Dan mai face un pas important. Liderul USR a declarat,.

Nicusor Dan, liderul USR, vrea un fotoliu din Camera Deputatilor

Nicusor Dan, liderul USR, vrea un fotoliu din Camera Deputatilor .

USR si-a lansat pagina oficiala de Facebook. Nicusor Dan: Oamenii buni pot ajunge in Parlament

Uniunea Salvati Romania si-a lansat pagina oficiala de Facebook, potrivit anuntului facut de presedintele Nicusor Dan, pe pagina personala de Facebook. Am lansat si pagina oficiala a Uniunii.

Nicusor Dan despre discursul lui Liviu Dragnea in Parlament: N-am apreciat deloc ironia de a vedea un condamnat penal vorbind despre integritate, transparenta si buna guvernare

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a criticat discursul tinut luni de liderul PSD, Liviu Dragnea, in Parlament, cu prilejul prezentarii situatiei economice de catre premierul Dacian Ciolos. L-am auzit pe domnul Dragnea dand lectii in Parlament despre onestitate, buna guvernare, transparenta, responsabilitate si predictibilitate. N-am apreciat deloc ironia de a vedea un condamnat penal vorbind despre integritate si presedintele unuia dintre cele mai corupte partide din Romania despre transparenta si buna guvernare, scrie Nicusor Dan pe pagina sa de Facebook.

Sutu.ro: In ultimele doua saptamani echipa de imagine a lui Dacian Ciolos a bagat in teste mai multi fotografi, cu scopul de a-i angaja/ Iolu: Nu urmeaza sa se fie angajati fotografi in perioada urmatoare

Echipa de imagine a premierului Dacian Ciolos cauta fotografi in vederea angajarii lor in echipa de comunicare, scrie Cristian Sutu pe Sutu. ro. In ultimele doua saptamini echipa de imagine a lui Dacian Ciolos- eficienta, de altfel- a bagat in teste mai multi fotografi buni din Romania. Cu scopul de a-i angaja in echipa de comunicare. Din informatiile mele, e vorba de cel putin trei fotografi noi. Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Guvernului neaga intentia Guvernului de a angaja noi fotografi.

Romania si alte sase tari ar fi promis ca vor primi de zece ori mai multi refugiati decat in 2015

Sapte state, intre care si Romania, au promis ca vor reinstala sau primi cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in 2015, informeaza AFP, care citeaza surse din randul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )