Libnet.ro
UNICEF

05:15

Inspectia Judiciara a demarat o ancheta care o vizeaza pe procuroarea DNA Alexandra Lancranjan

România Liberă România Liberă,
Inspectia Judiciara a demarat o ancheta care o vizeaza pe procuroarea DNA Alexandra Lancranjan

Inspectia Judiciara s-a autosesizat si a declansat cercetari prealabile fata de procuroarea DNA Alex. continuă pe România Liberă

Procuroarea care instrumenteaza dosarul Tel Drum si care l-a pus sub acuzare pe Dragnea, anchetata de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara s-a autosesizat si a declansat cercetari prealabile fata de procuroarea DNA Alexandra Lancranjan dupa ce, la inceputul lunii februarie, jurnalista Sorina Matei de la B1 si site-ul Lumea Justitiei au acuzat-o ca a participat o reuniune unde erau prezenti si politicieni, scrie romaniacurata. ro.

Procuroarea DNA Alexandra Lancranjan, anchetata de Inspectia Judiciara, dupa dezvaluirile Sorinei Matei

Dupa ce jurnalista Sorina Matei a dezvaluit, in emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca Alexandra Lancranjan a participat la o reuniune unde erau si politicieni, Inspectia Judiciara s-a.

O noua lovitura pentru DNA. Alexandra Lancranjan, investigata de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara o ancheteaza pe procuroarea Alexandra Lancranjan, de la DNA, dupa ce aceasta a participat la o reuniune alaturi de mai multi politicieni. Astfel, conduita Alexandrei Lancranjan, a ajuns s.

Inspectia Judiciara cere CSM sa reintroduca in raportul privind activitatea DNA observatiile critice la adresa lui Kovesi si ameninta cu un proces (Digi 24)

Inspectia judiciara someaza CSM sa reintroduca in raportul privind activitatea DNA pasaje negative scoase din document, constatari critice ale inspectorilor care au facut evaluarea in vara anului trecut si ameninta cu un proces in instanta, anunta Digi 24.

Cum a decurs intalnirea dintre reprezentantii GRECO si comisia speciala pe legile justitiei, in procedura ad-hoc care vizeaza Romania - Transparenta nu inseamna doar prezenta in sala a presei

Trei reprezentanti ai GRECO - grupul statelor impotriva coruptiei, organism al Consiliului Europei - s-au intalnit joi dimineata cu conducerea comisiei speciale pe legile justitiei din cadrul Parlamentului European, intr-o procedura ad-hoc in baza raportului de evaluare anuntat pentru luna martie, care vizeaza aceste modificari legislative din Romania, pentru a afla direct de la acestia cum s-au redactat modificarile. Din informatiile noastre, la inceputul lunii martie ar urma sa vina in Romania si prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, care la randul sau va avea o intalnire cu reprezentantii comisiei. Reprezentantii GRECO au atras atentia celor din comisie ca, in opinia lor, transparenta nu inseamna doar prezenta in sala a presei si a invitatilor, ci pregatirea unui draft care sa fie public si pe care sa se lucreze si un tratament egal pentru toti cei invitati la dezbateri, a relatat pentru HotNews. ro deputatul USR Stelian Ion. Ne-au dat de inteles, intr-un final, ca nu cred in transparenta deplina a acestui demers parlamentar pe legile Justitiei si ca independenta Justitiei, cred dansii, pare a fi afectata, a afirmat dupa intalnire si deputatul PNL Ioan Cupsa.

Inspectia Judiciara: Negulescu Portocala, cercetat de 30 de ori din 2012 pana in prezent (VIDEO)

Procurorul Mircea Negulescu fenteaza de ani de zile cercetarile disciplinare ! Procurorul Portocala este client al Inspectiei Judiciare inca de acum 6 ani, cand pe numele lui s-a depus prima plangere care.

Procurorii DNA Bucuresti au descins la sediul PSD Prahova. Ce documente au cerut si cine ar fi vizat de investigatie

Procurorii DNA Bucuresti au declansat o ancheta care vizeaza PSD Prahova. Anchetatorii sunt interesati de felul in care au fost cheltuiti banii filialei in mai 2014, perioada in care au avut loc alegerile europarlamentare.

Decizia Guvernului care vizeaza mii de romani. Ce se va intampla cu pasapoartele

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de lege privind extinderea termenelor de valabilitate a pasapoartelor la 10 ani in cazul persoanelor care au implinit varsta de 25 de ani si la cinci ani pentru cei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )