Libnet.ro
UNICEF

10:46

O noua lovitura pentru DNA. Alexandra Lancranjan, investigata de Inspectia Judiciara

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru DNA. Alexandra Lancranjan, investigata de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara o ancheteaza pe procuroarea Alexandra Lancranjan, de la DNA, dupa ce aceasta a participat la o reuniune alaturi de mai multi politicieni. Astfel, conduita Alexandrei Lancranjan, a ajuns s. continuă pe Antena3

Procuroarea DNA Alexandra Lancranjan, anchetata de Inspectia Judiciara, dupa dezvaluirile Sorinei Matei

Dupa ce jurnalista Sorina Matei a dezvaluit, in emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca Alexandra Lancranjan a participat la o reuniune unde erau si politicieni, Inspectia Judiciara s-a.

Inspectia Judiciara a demarat o ancheta care o vizeaza pe procuroarea DNA Alexandra Lancranjan

Inspectia Judiciara s-a autosesizat si a declansat cercetari prealabile fata de procuroarea DNA Alex.

Israel: O noua LOVITURA pentru PREMIER! Un colaborator apropiat, printre MARTORII PROTEJATI

Premierul israelian Benjamin Netanyahu se confrunta cu tot mai multe probleme in dosarele de coruptie din jurul sau. Unul dintre apropiatii sai s-ar afla printre martorii protejati. Premierul la putere de 12.

O noua lovitura devastatoare pentru DNA Ploiesti

O noua lovitura devastatoare pentru DNA Ploiesti. O plangere penala si un denunt depus de fost sef de Parchet, fostul procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti. Acesta face plangere.

Procuroarea care instrumenteaza dosarul Tel Drum si care l-a pus sub acuzare pe Dragnea, anchetata de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara s-a autosesizat si a declansat cercetari prealabile fata de procuroarea DNA Alexandra Lancranjan dupa ce, la inceputul lunii februarie, jurnalista Sorina Matei de la B1 si site-ul Lumea Justitiei au acuzat-o ca a participat o reuniune unde erau prezenti si politicieni, scrie romaniacurata. ro.

Lovitura pentru PSD in ziua anuntului despre DNA

Procurorii DNA fac perchezitii la PSD Prahova pentru chitante pentru campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2014 a Dacianei Sarbu. Laura Moagher, secretar executiv al PSD a facut declaratii, la.

LOVITURA pentru CRESTINATATE! Google Home NU stie cine este Iisus! ii recunoaste pe Allah, Buddha si Satana

Utilizatorii de Internet Google Home au postat pe internet videoclipuri ale aplicatiilor care refuza sa il recunoasca pe Iisus Hristos, figura cea mai emblematica pentru intreaga crestinatate. Cand a fost i.

Teodorovici spune ca in sedinta de Guvern de maine se da o noua OUG pentru concediile medicale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca in sedinta de Guvern de maine va fi adoptata o noua ordonanta de urgenta care sa rezolve problemele legate de concediile medicale, inclusiv cele maternale, scrie news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )