Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla acum la LOTERIA ROMANA. Toti sefii din ultimii 11 ani vor fi audiati

Antena3 Antena3,
Ce se intampla acum la LOTERIA ROMANA. Toti sefii din ultimii 11 ani vor fi audiati

Toti sefii Loteriei Romane din perioada 2004-2015 vor fi audiati in cazul licentelor jocurilor de noroc, sustin surse judiciare, citate de Mediafax. Este vorba despre dosarul privind desfasurarea fara. continuă pe Antena3

Loteria Romana, urmarita penal pentru pacanele fara licenta

Actualizare 16:15 Loteria Romana: Nu avem conturile blocate Loteria Romana a transmis, astazi, la solicitarea ziarului BURSA, ca nu are conturile blocate, contrazicand, astfel, informatiile aparute in presa in legatura cu dosarul jocurilor de noroc fara licenta.

Loteria Romana, urmarita penal pentru lipsa licentei la aparate de jocuri. Prejudiciul depaseste 100 de milioane de euro

Loteria Romana este urmarita penal pentru desfasurarea fara licenta de activitati in domeniul jocurilor de noroc de tip slot-machine, in perioada 2006-2014, in acest dosar prejudiciul depasind 100 de.

Loteria Romana si Lotrom - urmarite penal

Loteria Romana si compania greaca Lotrom, care a avut o lunga colaborare cu societatea noastra de stat, sunt urmarite penal de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti PACB) pentru utilizarea fara licenta a pacanelelor in perioada 2006-2014.

Loteria Romana, urmarita penal pentru ca nu avea licenta de slot-machine. Prejudiciul este URIAS

Loteria Romana este urmarita penal, prejudiciul din dosar depasind 100 mil. de euro, potrivit Parchetului Curtii de Apel Bucuresti. Motivul urmaririi penale este desfasurarea fara licenta de activitati in domeniul jocurilor de noroc de tip.

Loteria Romana, urmarita penal pentru pacanele fara licenta

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti PCAB) a dispus, pe 26 martie, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Loteria Romana, pentru organizarea, fara licenta, a unor jocuri de noroc de tip slot machine cunoscute si ca pacanele), ne-a confirmat, astazi, biroul de presa al PCAB, in urma unor informatii aparute in presa.

Toti sefii Loteriei Romane din perioada 2004-2015, audiati in dosarul licentelor pentru aparatele de tip pacanele. Peste 6000 de aparate, puse sub sechestru

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6. 200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015 vor fi audiati in dosarul jocurilor de noroc fara licente

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine.

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, audiati in cazul licentelor a peste 6000 de slot-machine

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6. 200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare.

Economia globala a crescut cu 1,7% in primul trimestru, sub media din ultimii cinci ani

Economia globala a urcat cu 1,7% in primul trimestru din acest an, in conditiile in care avansul mediu din ultimii cinci ani s-a situat la 2,8%, insa exista semne ca ritmul de crestere economica va accelera in urmatoarele doua trimestre, potrivit.

Loteria Romana este anchetata pentru frauda

Procurorii au blocat conturile Loteriei Romane pentru lipsa unei licente pentru veniturile provenite din jocurile de noroc, precum si pentru incasari ilegale de peste 130 de milioane de euro. Prejudiciul estimat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )