Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015 vor fi audiati in dosarul jocurilor de noroc fara licente

B1 B1,
Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015 vor fi audiati in dosarul jocurilor de noroc fara licente

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine. continuă pe B1

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, audiati in cazul licentelor a peste 6000 de slot-machine

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6. 200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare.

Toti sefii Loteriei Romane din perioada 2004-2015, audiati in dosarul licentelor pentru aparatele de tip pacanele. Peste 6000 de aparate, puse sub sechestru

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6. 200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Ce se intampla acum la LOTERIA ROMANA. Toti sefii din ultimii 11 ani vor fi audiati

Toti sefii Loteriei Romane din perioada 2004-2015 vor fi audiati in cazul licentelor jocurilor de noroc, sustin surse judiciare, citate de Mediafax. Este vorba despre dosarul privind desfasurarea fara.

Directorul Loteriei Romane si-a dat demisia

Adrian Manolache si-a dat ieri demisia din functia de director general al Loteriei Romane, cererea domniei sale fiind acceptata de ministrul de Finante.

Liliana Minca, fosta sefa a Loteriei Romane, il acuza pe Nicolae Cristea in scandalul slot machine

Liliana Minca, fosta sefa a Loteriei Romane, a declarat in cadrul unei emisiuni TV ca nu a fost inca solicitata pentru audieri in dosarul aparatelor de tip slot machine dar va sprijini ancheta si va merge la audieri.

Oficiile postale din intreaga tara vor fi inchise in perioada sarbatorilor pascale

Compania Nationala Posta Romana informeaza, printr-un comunicat de presa citat de Agerpres, ca toate oficiile postale vor fi inchise atat in prima, cat si in a doua zi de Pasti. Astfel, trimiterile.

Zboruri anulate pe Otopeni in urma grevei din Franta: Pasagerii vor ajunge cu intarziere la destinatie (VIDEO)

Greva controlorilor de trafic aerian din Franta a afectat zborurile de pe aeroportul Otopeni, informeaza B1 TV. Joi dimineata, o cursa a fost anulata, iar una a avut intarziere. Pasagerii vor ajunge asadar, cu.

Mangalia si statiunile din sudul litoralului vor fi monitorizate video

Conform unui proiect aprobat, marti, intr-o sedinta a consiliului local, Municipiul Mangalia si statiunile din sudul litoralului, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp, vor fi supravegheate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2062 seconds )