Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce se intampla cu centrele de vaccinare din scoli. Elevii ar putea sa faca afara orele de sport

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu centrele de vaccinare din scoli. Elevii ar putea sa faca afara orele de sport

Cu numai cateva zile inainte ca elevii sa se reintoarca la ore, mai multe scoli din sport din scoli au fost transferate in centre de vaccinare. Autoritatile locale se plang acum ca nu pot sa mute centrele de imunizare, iar solutia de compromis, ar fi ca elevii sa faca orele de sport afara. continuă pe Antena3

Primele doze de vaccin anti-COVID de la Moderna vor fi distribuite miercuri in centrele de vaccinare din Romania

Primele doze de vaccin impotriva COVID de la Moderna - 26. 210 - vor fi distribuite miercuri catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare. Pana acum, in Romania a fost folosit doar vaccinul Pfizer BioNTech, iar din cauza intarzierilor in livrarea acestuia au fost amanate de doua ori programarile pentru persoanele incluse in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare.

Primarul Sucevei anunta ca nu se pot deschide centrele de vaccinare din lipsa de personal. Lungu: Cu trei medici nu puteam sa pornim la drum nici cu un centru (VIDEO)

In municipiul Suceava nu pot fi deschise centre de vaccinare anti-COVID, pentru ca nu exista personal. Primarul Ion Lungu a explicat acest lucru, intr-o interventie telefonica in direct, pe B1 TV. Edilul a.

Ministrul Educatiei, adevarul despre lipsa autorizatiilor de incendiu din scoli. Cate unitati scolare se afla in mare pericol

Sorin Cimpeanu a dezvaluit recent care este situatia scolilor cu privire la riscul la care sunt expuse in cazul unui incendiu. Desi au mai ramas sapte zile pana la revenirea elevilor in banci, ministrul Educatiei a declarat ca 15% din unitatile de invatamant nu dispun de o autorizatie de incendiu, iar 50% nu ar avea .

Afro-americanii, subreprezentati in campania de vaccinare din SUA

Afro-americanii reprezinta doar 5% dintre persoanele vaccinate impotriva COVID-19 in prima luna a campaniei de vaccinare din SUA, potrivit unui studiu al autoritatilor sanitare publicat luni, in conditiile in care, conform statisticilor, ei sunt cei mai afectati de aceasta boala, informeaza AFP.

Campania de vaccinare din Israel, asociata cu scaderea numarului de infectari. Ce au observat oamenii de stiinta

Campania de vaccinare din Israel prezinta semne ca functioneaza in ceea ce priveste scaderea numarului de infectari si imbolnaviri la persoane cu varste mai mari de 60 de ani, transmite BBC. Diminuarea pare.

Vesti bune pentru milioane de elevi! Ce se intampla cu ei din februarie 2021. E oficial

Cum vor recupera elevii romani materia pierduta din februarie 2021. Vesti bune pentru milioane de scolari si studenti. E oficial, ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul, iar aceasta schimbare afecteaza toti elevii romani, indiferent de varsta. Ce presupune programul POCU si cate ore pot recupera cei mici pe saptamana. Cum vor recupera elevii .

Tara din UE care va introduce un certificat digital de vaccinare Covid. Cand ar putea fi utilizat

O tara din Uniunea Europeana intentioneaza sa introduca un certificat de vaccinare. Care este statul care a luat aceasta decizie si de cand se va aplica ea? Statul din UE care va introduce un certificat de vaccinare Tara care vrea sa introduca un certificat de vaccinare este Suedia. Acest stat a insarcinat deja trei agentii .

Strategia de vaccinare din Marea Britanie, sustinuta de un studiu Oxford

Contestata de vecinii sai europeni, strategia de vaccinare a Regatului Unit impotriva coronavirusului este intarita miercuri de un studiu care arata eficacitatea vaccinului AstraZeneca Oxford din prima doza pentru a proteja impotriva bolii, precum si pentru a reduce transmisia acesteia, potrivit AFP.

Cum se face aprovizionarea centrelor de vaccinare din tara si care este numarul de doze suplimentare pe care DSP il poate cere. Gheorghita: Exista un numar maxim de doze (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita a explicat care este numarul maxim de doze pe care DSP il poate cere in plus, fata de numarul programarilor din platforma: Un.

Campania de vaccinare din Germania, foarte lenta: Doar 0,6% din populatie a fost imunizata pana acum, iar Angela Merkel a convocat un summit de urgenta pentru a accelera procesul

De la startul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 si pana in prezent, Germania a imunizat un procent de doar 0,6% din populatie, o rata care plaseaza statul european in urma multor tari, dupa remarca si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )