Libnet.ro
UNICEF

18:45

intarzieri pe aeroporturi si in gari din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic

Antena3 Antena3,
intarzieri pe aeroporturi si in gari din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic

Mai multe aeronave au decolat sau au aterizat pe Aeroportul Otopeni cu intarzieri de aproximativ o ora, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata din cauza vremii, a declarat, miercuri,. continuă pe Antena3

Capitala in stare de alerta din cauza ninsorii abundente. 320 de pluguri actioneaza pentru indepartarea zapezii

Stare de alerta in Capitala din cauza ninsorii abundente. Aproximativ 320 de pluguri actioneaza in acest moment pentru indepartarea zapezii de pe principalele artere ale orasului, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Primariei Capitalei. Cu toate acestea, circulatia se desfasoara cu dificultate, iar arterele mari sunt inca inzapezite.

Trafic ingreunat in Capitala din cauza ninsorii abundente

Traficul rutier este ingreunat marti seara in Bucuresti din cauza ninsorii abundente care a provocat ambuteiaje in principalele intersectii, precum zona Piata Romana, zona Piata Victoriei sau zona Obor.

Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, blocat din cauza ninsorii abundente

Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este blocat din cauza caderilor masive de zapada inregistrate in ultimele 24 de ore, ninsoarea abundenta afectand si sudul Ungariei transmite HotNews. ro.

Capitala in stare de alerta. 320 de pluguri actioneaza pentru indepartarea zapezii/ Cine deszapezeste fiecare sector

Stare de alerta in Capitala din cauza ninsorii abundente. Aproximativ 320 de pluguri actioneaza in acest moment pentru indepartarea zapezii de pe principalele artere ale orasului, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Primariei Capitalei. Cu toate acestea, circulatia se desfasoara cu dificultate, iar arterele mari sunt inca inzapezite. Meteorologii au emis, luni, o atentionare Cod Galben de ninsori abundente si viscol in 28 de judete, inclusiv in Municipiul Bucuresti, valabila pentru 24 de ore, incepand de marti, ora 12. 00vezi in articol ce firme deszapezesc in fiecare sector.

LISTA COMPLETA a drumurilor blocate din cauza ninsorii. Afla care este situatia traficului in judetul tau

Mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise duminica din cauza caderilor abundente de zapada din ultimele ore. Drumurile nationale acoperite de zapada sunt in judetele Prahova, Arges,.

Zeci de romani, blocati in Ungaria din cauza ninsorilor abundente

Zeci de romani au fost blocati in Ungaria din cauza ninsorilor abundente. Oamenii se intorceau spre tara fie cu autobuzul, fie cu microbuzul, cand drumul le-a fost oprit de viscolul din tara vecina. Oamenii.

Scolile din judetul Suceava vor fi inchise luni din cauza ninsorii.

Toate scolile din judetul Suceava vor fi inchise, luni,din cauza ninsorilor abundente, relateaza Mediafax. Astfel, in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava s-a stabilit ca luni toate cele 823 de unitati scolare din judet sa fie inchise, intrucat s-au anuntat ninsori abundente pana luni seara. Este foarte multa zapada si deplasarea copiilor este dificila, a spus prefectul Florin Sinescu. El a mentionat ca scolile vor fi inchise doar in cursul zilei de .

Toate scolile din judetul Dolj, exceptand cele din Craiova, vor fi inchise joi din cauza ninsorii si a gerului

Cursurile vor fi suspendate, joi, in toate unitatile de invatamant din judetul Dolj, din cauza ninsorii si a temperaturilor scazute, exceptie facand scolile din municipiul Craiova, a anuntat Inspectoratul.

Iasiul, blocat complet de zapada: Toate drumurile din judet au fost inchise din cauza ninsorii si a viscolului puternic

Mai multe restrictii de circulatie au fost impuse miercuri in Iasi, din cauza ninsorii care cade fara incetare, inca de marti noapte. Autovehicolele mai mari de 7,5 tone nu pot intra sau iesi din oras, asa.

Ministerul Educatiei: Scolile sunt inchise luni partial sau complet in 4 judete, din cauza ninsorii

Cursurile vor fi suspendate luni in toate scolile din judetele Timis si Suceava din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in timp ce in judetele Arad si Valcea trei scoli vor fi inchise, anunta Ministerul Educatiei, intr-un comunicat. Alte 20 de unitati de invatamant 8 scoli si 12 gradinite) din judetul Dambovita risca sa nu isi poata primi elevii din cauza lipsei de energie electrica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )