Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce intentioneaza Dacian Ciolos, in privinta schimbarii legilor electorale

Antena3 Antena3,
Ce intentioneaza Dacian Ciolos, in privinta schimbarii legilor electorale

Premierul Dacian Ciolos a afirmat ca pentru a modifica legile electorale trebuie sa existe o sustinere politica, punctand ca a constatat ca nu ar exista o majoritate parlamentara in acest sens. in opinia sa,. continuă pe Antena3

Deratizarea administratiei - prioritatea asumata de catre premierul Dacian Ciolos. Care sunt obiectivele reformei administrative si de la ce situatie plecam

Reforma administratiei publice este obiectiv principal al guvernului Ciolos. Informatia a aparut odata cu primele eforturi de creare a executivului, s-a confirmat in programul de guvernare si a fost anuntata oficial astazi, la prima sedinta de guvern, de catre premierul Dacian Ciolos. Insarcinat de noul prim-ministru sa gandeasca principiile reformei administrative este vicepremierul Vasile Dancu. Deratizarea administratiei de politruci si reformarea procesului prin care o persoana poate ajunge sa lucreze in administratie reprezinta marea miza a premierului Ciolos. Pe lista masurilor noului guvern: salarizare diferentiata in administratie, in functie de performanta.

Tragedia din Colectiv. Premierul Dacian Ciolos: Mi se pare normal sa ii recompensam pe medici

Premierul Dacian Ciolos a declarat, sambata, ca i-a cerut ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, sa urmareasca in continuare starea ranitilor de la clubul Colectiv si sa il informeze periodic despre starea acestora. De asemenea, el a precizat ca i se pare normal ca medicii care au operat si ingrijit ranitii din Colectiv sa fie recompensati.

Premierul Dacian Ciolos a vorbit la telefon cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti

Premierul Dacian Ciolos a avut, vineri seara, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in discutii prim-ministrul asigurand ca Romania va continua sa sustina eforturile R. Moldova prin proiectele bilaterale de interes comun, in mod special in plan economic.

Dacian Ciolos, interviu la Digi 24: Salariile functionarilor trebuie sa tina cont de performante, nu doar de vechime

Premierul Dacian Ciolos a declarat duminica la Digi 24 ca guvernul lucreaza la o reforma a administratiei care sa duca la o salarizare legata de performanta functionarilor, nu doar de vechime. Ma incearca un sentiment de responsabilitate. Stiu ca posibilitatile acestui Guvern sunt limitate, insa important este sa dam semnalul ca incep schimbarile, ca am inteles mesajul oamenilor. E important sa cream o platforma neutra, dar eficienta pentru cei care vor castiga alegerile in 2016, pentru ca schimbarile sa continue, a declarat Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos: Obiectivul Guvernului nu e sa inlocuiasca clasa politica, ci sa facem schimbari pentru a recastiga increderea in guvernare

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, este invitat la o emisiuune a postului Digi24, de la ora 20. 00, unde vorbeste despre principalele provocari ale Guvernului pe care il conduce, dar si despre echipa sa.

Dacian Ciolos, primul avertisment pentru clasa politica

Premierul Dacian Ciolos a sustinut duminica, intr-un interviu la Radio Romania, ca Parlamentul are o legitimitate mai mare decat Guvernul sau, dar a avertizat ca Executivul are instrumente directe de actiune pentru a face schimbarile pe care clasa politica le refuza.

Dacian Ciolos: Birocratia e prea mare, sugruma mediul privat / Vom ajunge la circa 70% fonduri europene absorbite / Vom reface poza de prezentare

Premierul Dacian Ciolos a anuntat intr-un interviu la Radio Romania Actualitati ca Romania va ajunge la finalul anului la circa 70% din fondurile europebe structurale absorbite, acum fiind la circa 60%. In primul interviu acordat dupa instalarea sa in functia de premier, Ciolos a recunoscut legitimitatea mai mare a Parlamentului fata de guvern, dar a avertizat ca Executivul are anumite instrumente directe de actiune pe care ni le vom asuma pentru a proceda la schimbari fata de care exista rezistenta in clasa politica.

Dacian Ciolos despre sponsorizarile de la ISU: Derapaje, nu sunt un lucru normal

Premierul Dacian Ciolos considera ca sponsorizarile de la ISU reprezinta derapaje care exista si in alte institutii si a precizat ca le-a cerut ministrilor sa ia masurile pe care le considera de cuviinta.

Dacian Ciolos, despre sponsorizarile de la ISU: Sunt derapaje, nu sunt un lucru normal. Probabil exista si in alte institutii

Premierul Dacian Ciolos a declarat sambata, intrebat despre existenta sponsorizarilor de la ISU, ca acestea reprezinta derapaje care apar, probabil, si in alte institutii. Seful Executivului a mai aratat ca le-a cerut ministrilor sa ia masurile pe care le considera de cuviinta pentru a nu mai exista astfel de cazuri.

Dacian Ciolos, despre sponsorizarile de la ISU: Derapaje, nu sunt un lucru normal

Premierul Dacian Ciolos considera ca sponsorizarile de la ISU reprezinta derapaje care exista si in alte institutii si a precizat ca le-a cerut ministrilor sa ia masurile pe care le considera de cuviinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )