Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interes pentru istoria comunitatii evreiesti din Romania la Madrid si Cracovia

Adevărul Adevărul,
Interes pentru istoria comunitatii evreiesti din Romania la Madrid si Cracovia

Expozitia Bucurestiul sefard. O istorie de peste 500 de ani in 100 de imagini, conferinta Itinerariu Sefard: Din Imperiul Otoman in Tarile Romane si proiectia documentarului Aliyah Dada prezentate de Institutul Cultural Roman de la Madrid siAmbasada Romaniei in Regatul Spaniei, in perioada 16 noiembrie 2016 si 5 ianuarie 2017, cu ocazia Presedintiei romanesti a Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului IHRA). continuă pe Adevărul

Vicepremierul Dincu sustine ca de vina pentru lipsa de autostrazi din Romania este incapacitatea administrativa

Vicepremierul Vasile Dincu sustine ca principalul motiv pentru care, in Romania, nu se construiesc autostrazi este legat de incapacitatea administrativa, care vizeaza modul in care sunt planificate resursele, cat si cel in care sunt gestionati banii.

Realitatea TV a implinit 15 ani: istoria primei televiziuni de stiri din Romania

Realitatea TV a implinit 15 ani de la infiintare, moment prielnic pentru rememorarea principalelor puncte care au marcat istoria primei televiziuni de stiri din Romania.

Efectele tulburelului din Romania: O BATRANA BEATA manga rupe gardul cu capul! (VIDEO SOC)

Scene alarmante intr-un sat din romania. O batrana in stare de ebrietate a rupt gardul cu capul in timp ce a cazut. Iesita de la birt femeia incerca sa-si urmeze normal.

DEDESUBTURILE celui mai tanar milionar din Romania: A PICAT BACUL DE DOUA ORI (FOTO)

Cristescu Vlad Mihai Alexandru, tanarul de 22 ani care a fost clasat drept cel mai bogat tanar din Romania a picat bacul de doua ori, anunta Libertatea. Tanarul a terminat liceul din.

Tolo.ro - Marturii si documente dintr-o multinationala pharma: Firma noastra insala bolnavi saraci din Romania

Mii de batrini dependenti de oxigen sint executati silit de Air Liquide Vitalaire, filiala din Romania a liderului mondial de aparate de aer, scrie tolo. ro, in conditiile in care un insider a oferit ziarului numeroase facturi contrafacute. Reprezentantii firmei se declara socati si spun ca vom verifica.

Cum isi face de cap una dintre cele mai bogate burlacite din Romania: Afacerista a primit dupa divort colosala suma de 40 de milioane de euro (FOTO)

Corina Martin este una dintre cele mai de succes femei din Romania. Divortata in urma cu patru ani, ea a devenit o femeie foarte bogata in urma partajului. Nu mai putin de 40. 000 de euro.

Raport al integritatii universitare din Romania: Multe scoli doctorale ar trebui desfiintate. Doar 30% dintre universitati au performante rezonabile

Raportul integritatii universitare din Romania a analizat calitatea invatamantului universitar din mai multe perspective: transparenta si corectitudinea administrativa, corectitudinea academica, calitatea guvernantei, managementul financiar, antidiscriminarea si meritocratia.

VIDEO Ungaria doneaza bani pentru reconditionarea unei biserici din Transilvania. Ce s-a descoperit in lacasul de cult

Guvernul maghiar doneaza bani pentru reconditionarea unei biserici din Transilvania.

Sunteti de partea raului, sunteti oameni lipsiti de morala care nu intelegeti democratia. Remus Cernea, SFAT pentru opozantii comunitatii LGBT: Traiti viata intr-un spirit al iubirii, nu al urii (VIDEO)

Remus Cernea este unul dintre cei mai mari sustinatori ai comunitatii gay. Acesta s-a revoltat de fiecare data cand cineva a fost contra comunitatii LGBT. in weekendul care a trecut, un protest.

Ce spune Telekom despre reducerile de personal din Romania anuntate recent de grupul german Deutsche Telekom

Grupul Deutsche Telekom, care controleaza fostele Romtelecom si Cosmote, a anuntat saptamana trecuta ca, in primele noua luni din acest an, numarul angajatilor a scazut in Ungaria, Polonia, Romania si Macedonia, pe fondul masurilor de eficienta pe segmentul operational. Contactati de HotNews. ro, oficialii Telekom Romania au precizat ca 'evolutia numarului de angajati al grupului de companii Telekom Romania s-a mentinut intr-o marja fireasca a fluctuatiei de personal pentru piata de telecom, intr-o perioada in care digitalizarea a devenit cuvantul de ordine pentru companii, in preocuparea acestora de a raspunde noilor nevoi ale clientilor'.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )