Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interlopi din clanul Duduianu, retinuti pentru santaj si camatarie

Antena3 Antena3,
Interlopi din clanul Duduianu, retinuti pentru santaj si camatarie

Patru membri ai clanului Duduianu, dintre cei 11 care au fost ridicati, joi, de politistii bucuresteni, au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de santaj si camatarie, anunta oficiali. continuă pe Antena3

Membrii ai clanului Duduianu, cercetati pentru santaj si camatarie

Mai multi interlopi, cunoscuti ca membri ai clanului Duduianu au fost ridicati, joi, de politistii bucuresteni, 11 persoane fiind audiate, dintre care patru sunt acuzati de santaj si camatarie, au declarat pentru Mediafax oficiali din Politia Capitalei.

Jurnalist din Mures, retinut de DNA pentru santaj

Julien Tanasa a fost retinut pentru santaj in urma unui flagrant organizat de procurorii Serviciului Teritorial Targu Mures al DNA, urmand sa fie prezentat marti in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Jurnalistul retinut pentru santaj de DNA, pus sub control judiciar 60 de zile

Tribunalul Mures a decis, marti seara, luarea masurii controlului judiciar pentru pe o durata de 60 de zile fata de jurnalistul Tanasa Julien, impotriva caruia procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures au dispus inceperea urmaririi penale pentru santaj.

Un jurnalist de ancheta, retinut de DNA pentru santaj

Un jurnalist din Targu Mures a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj. Julien Tanase i-a cerut luna trecuta unui viitor candidat la o primarie din judet suma de 3. 500 de eruo pentru a-l ajuta sa iasa.

Membrii clanului Duduianu, retinuti de politie pentru ca au dat bani cu camata, in cazinouri (VIDEO)

Pana ieri, se distrau la petreceri cu lautari. Acum, distratia a fost inlocuita cu audieri si cel putin o noapte in arest. Vorbim despre Clanul Duduienilor, care nu s-a multumit in a.

Jurnalist retinut pentru santaj, la Mures. Un politician l-a denuntat

Un jurnalist a fost retinut de procurorii DNA, iar instanta umreaza sa se pronunte, marti, cu privire la arestarea preventiva, dupa ce ar fi santajat un candidat la primaria unei comune din Mures.

Un preot calugar din Ardeal, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Vreti sa fiti presedintele romanilor sau doar un stapan strain...?

Parintele Justinian Oprina de la o manastire din cadrul Mitropoliei Clujului a postat online o scrisoare deschisa catre presedintele Iohannis in care ii cere sa opreasca deznationalizarea.

Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara in peste 100 de ani

Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara dupa mai bine de un secol, astazi hoinarind prin padurile din Asia 3. 890 de tigri, scrie The Guardian.

Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara in peste 100 de ani

Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara dupa mai bine de un secol, astazi hoinarind prin padurile din Asia 3. 890 de tigri, scrie The Guardian.

Monica Ghiurco, aviz negativ din partea comisiilor reunite pentru sefia televiziunii publice

Jurnalista Monica Ghiurco a primit aviz negativ pentru functia de presedinte - director general al televiziunii publice, luni, in urma votului exprimat de membrii Comisiilor reunite de cultura reunite din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )