Libnet.ro
UNICEF

22:30

INTERVIU. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru functia de premier: Obiectivul nostru este sa crestem venitul romanilor. Trebuie sa se bazeze pe dezvoltare economica, pe investitii

Antena3 Antena3,
INTERVIU. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru functia de premier: Obiectivul nostru este sa crestem venitul romanilor. Trebuie sa se bazeze pe dezvoltare economica, pe investitii

Ludovic Orban, seful PNL si propunerea partidului pentru functia de premier, a acordat un interviu in care a spus ca exista o mare posibilitate ca noul guvern sa fie PNL sau sa se creeze o coalitie de. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, propus de PNL pentru postul de premier: Nu vom sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD Ce crede despre o noua guvernare tehnocrata (VIDEO)

PNL nu va sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, Ludovic Orban, presedintele formatiunii, care a precizat ca liberalii isi.

Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura. Ludovic Orban nu va fi desemnat premier!

Scenariul lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a carui rezultat, in urma votului secret, cu bile, este mult asteptat. Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a avut loc, joi, 10 octombrie, de la ora 10. Votul propriu-zis .

Ludovic Orban anunta ca se va propune premierul PNL in viitorul guvern

Guvernul Dancila a cazut. Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca el este optiunea Partidului National Liberal pentru functia de premier al Romaniei, aratand ca PNL mereu a propus ca liderul partidului.

Cine este si ce meserie are sotia lui Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei. Mihaela are functie de director

Ludovic Orban ar putea fi urmatorul premier al Romaniei, dupa ce motiunea de cenzura a trecut in Parlament cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Liderul PNL face politica de peste 20 de ani. Cum era de asteptat, poporul vrea sa afle cine este sotia lui Orban si cu ce se ocupa. Mihaela .

Negocieri la foc continuu pentru formarea unei noi puteri. Ludovic Orban, in direct pe B1TV: PNL va propune un guvern cu aproximativ 16 ministere (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, ca liberalii vor propune un guvern cu aproximativ 16 ministere, si nu unul de 24 de portofolii, cum a fost cel condus de Viorica Dancila,.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: Sustinem varianta alegerilor anticipate. Suntem pregatiti sa preluam guvernarea de mult timp

Ludovic Orban, liderul PNL, a spus, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca PNL e pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii si ca sustine varianta alegerilor anticipate. Am.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam Guvernul, propunerea noastra e ca presedintele PNL sa fie premierul (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca el va fi propunerea de premier din partea PNL, daca partidul va fi chemat sa formeze Guvernul. Cosmarul pe care il traiesc romanii de trei ani a incetat. Astazi, Parlamentul a.

Lovitura de proportii: Ludovic Orban a anuntat numele candidatului PNL la functia de premier

Cosmarul pe care il traieste Romania a incetat, a declarat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de Parlament. Cosmarul pe care il traieste Romania a.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, persoana propusa de PNL pentru premier sunt eu

Presedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, dupa ce votul pentru motiunea de cenzura a trecuta, ca s-a incheiat o perioada de distrugere, ura si divizare pentru Romania. De asemenea, acesta a dezvalui ca daca va fi chemat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL il va propune pe Ludovic Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )