Libnet.ro
UNICEF

08:15

intrebarea care face ravagii la interviurile de angajare din Romania. 90% dintre candidati pleaca acasa

Antena3 Antena3,
intrebarea care face ravagii la interviurile de angajare din Romania. 90% dintre candidati pleaca acasa

Exista doua camere. Sunt trei intrerupatoare in camera unu si trei becuri in camera a doua. iti vei petrece cinci minute in camera unu si apoi 15 minute in a doua camera. Din camera in care se folosesc . continuă pe Antena3

Piata masinilor noi din Romania a inceput cu dreptul anul 2016: crestere de 16,5% in ianurie

Inmatricularile de automobile noi din Romania au inceput anul 2016 cu o crestere de 16,5%, la un total de 5. 800 unitati, aceasta fiind cea mai buna luna din 2009 incoace. In cel mai bun an, 2008, s-au inmatriculat 29. 499 automobile noi in ianuarie.

Atac-surpriza la adresa lui Liviu Dragnea. Eu sunt cea mai defaimata persoana din Romania

Primarul Timisoarei se autoproclama cea mai defaimata persoana din Romania, insa considera ca Legea lui Liviu Dragnea privind defaimarea ar pune pumnul in gura tuturor romanilor. Nicolae Robu sustine ca a.

Parcul auto din Romania la final de 2015: Avem 5,15 milioane de autoturisme, categoria de varsta 6-10 ani e cea mai reprezentativa

Parcul auto din Romania numara la finele anului 2015 un total de 5. 182 automobile, aceasta fiind si cea mai reprezentativa categorie de vehicule dintre toate. In ceea ce priveste vechimea, automobilele aflate in categoria de varsta 6-10 ani sunt cele mai numeroase, cu o reprezentativitate de 29,6%, iar masinile cu vechime intre 0-2 ani inseamna 4% din totalul parcului de automobile national, reiese din datele comunicate de Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Topul companiilor din Romania cu cei mai multi angajati in anul 2015: retailerii domina clasamentul

Retailerul german Kaufland se afla in topul celor mai mari companii din Romania, dupa numarul de angajati, cu aproape 24. 000 de salariati, urmat la distanta de producatorul de hidrocarburi OMV Petrom. RO iti prezinta clasamentul celor mai.

Aparitie neasteptata la o televiziune din Romania. Pepe a ramas fara cuvinte: Parca ma uit la un film!

Robert, campion mondial la kempo - arte martiale mixte, vine joi, de la ora 20. 30, in prima editie a noului sezon Next Star, sa ii uimeasca pe jurati cu un numar spectaculos. El va face o.

O noua banca din Romania a majorat avansul la creditele ipotecare

Bancpost a majorat avansul pentru creditele ipotecare, la 33% pentru imprumuturile in lei si la 43% pentru cele in euro, in contextul in care legea darii in plata ar putea fi aprobata.

Winmasters prezinta cel mai mare bonus din Romania!

Winmasters, compania internationala de gaming online care reuneste sub acelasi nume pariuri sportive, casino, poker si alte jocuri pe cea mai prietenoasa si atractiva platforma, ofera jucatorilor romani cel mai bun bonus de pe piata, de 100% pana la 300 RON! .

Mutare spectaculoasa pe piata media din Romania. Anuntul a fost facut acum

Din aceasta primavara, Antena 1 pregateste un nou show de divertisment. Produs de Mona Segall, show-ul Bravo, Romania! combina entertainment-ul cu o componenta caritabila. Oameni care activeaza in.

Este considerat evenimentul medical al anului. Dr.OZ, anunt-surpriza pentru fanele din Romania

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta Take your life to the next level, anunta Agerpres. Considerat a fi evenimentu.

Lovitura pe piata salilor de fitness din Romania

Compania World Class Romania, aflata in portofoliul fondului de investitii cu capital privat Resource Partners, a anuntat semnarea unui acord pentru preluarea operatorului de servicii de fitness Club Sport Fitness.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )