Libnet.ro
UNICEF

14:01

Investitii de peste 130 milioane lei in Dolj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitii de peste 130 milioane lei in Dolj

Consiliul Judetean Dolj are un buget de investitii pentru anul 2016 in valoare de 133,2 milioane de lei, cu finantare totala sau partiala de la bugetul local, sursele de finantare reprezentand alocatii bugetare, credite interne sau venituri proprii, dupa cum ne-au transmis oficialii doljeni. Potrivit acestora, bugetul alocat investitiilor in continuare este de 105,1 milioane lei, bugetul alocat investitiilor noi - 4 milioane lei, restul fiind alocat pentru dotari independente si alte cheltuieli de investitii. continuă pe Ziarul Bursa

Enel Distributie Muntenia investeste peste 18 milioane lei in modernizarea statiei de transformare Cotroceni

Enel Distributie Muntenia a demarat lucrarile de modernizare si consolidare a statiei electrice de transformare Cotroceni inalta/medie tensiune) din Bucuresti. Valoarea estimativa a investitiei este de peste 18 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa.

Cum pierde statul bani pe proiecte IT inutile. Studiu de caz: prejudiciul de 5,8 milioane lei din proiectul eAcademie

'Cum se cheltuie fonduri UE de peste 1,4 milioane de euro in Ministerul Comunicatiilor: Siveco a facut o platforma de instruire online pentru functionari, acum se cauta functionarii dornici de instruire' - Acesta este titlul articolului pe care-l semnam in iulie 2011, cand acest minister, sub conducerea lui Valerian Vreme PDL), anunta finalizarea platformei eAcademie. Intrebat de ziaristi, Vreme admitea atunci ca nu este inca nici o obligatie legala sau motivare prin acordarea unei diplome recunoscute pentru participarea la aceste cursuri si ca pentru a rezolva aceasta problema se lucreaza acum la un act normativ. Actul normativ nu a mai venit, iar raportul Curtii de Conturi pe 2015 la acest minister identifica un prejudiciu de 5,8 milioane lei adus bugetului statului, tocmai datorita acestor nereguli.

EXCLUSIV Curtea de Conturi sustine ca Ministerul Comunicatiilor a devenit client captiv al Siveco si bugetul a pierdut 5,8 milioane lei, Siveco denunta tratament diferit fata de marile multinationale din IT

Ministerul Comunicatiilor a devenit client captiv al SIVECO si a adus un prejudiciu de peste 5,8 milioane lei bugetului de stat, prin incheierea defectuoasa in anul 2011 a unui contract de realizare a unei platforme IT de instruire in domeniul serviciilor electronice pentru functionarii publici, numita eAcademie, fapte pentru care exista indicii ca au fost savarsite cu incalcarea legii penale, se arata intr-un raport al Curtii de Conturi, obtinut de HotNews. ro. Ministerul nu a solicitat codul sursa al aplicatiei de eLearnig achizitionata, astfel ca pentru orice modificare ministerul trebuie sa se adreseze numai catre Siveco. In replica, Siveco sustine ca auditorii interpreteaza eronat aceasta achizitie, in conditiile in care ministerul nu a cumparat un soft dezvoltat la comanda, ci un drept de licenta pentru o aplicatie proprie pentru care detine drepturi de proprietate.

Captura record de droguri in Marea Britanie: 3,2 tone de cocaina, in valoare de peste 500 milioane de lire, gasite la bordul unui remorcher (FOTO)

O captura record de droguri in valoare de peste 500 milioane de lire a fost prinsa in Marea Britanie. Mai exact, 3,2 tone de cocaina au fost gasite sub pavilionul Tanzaniei la bordul unui.

Peste 130 de perchezitii domiciliare si aproximativ 2,5 tone de droguri ridicate de politisti

Politia Romana a efectuat, pe parcursul a doua saptamani, 137 de perchezitii domiciliare in urma carora a ridicat peste 2,5 tone de droguri, cantare folosite la cantarirea drogurilor, grindere, tigari, alcool, arme, aparatura electronica si aproape 2. 000 de cupiuri de bancnote contrafacute, potrivit unui comunicat al IGPR.

Cel mai frumos palat al Calarasiului, piesa de rezistenta a centrului civic. Cladirea de patrimoniu, aflata in ruina, va fi preluata de Consiliul Judetean

Una dintre cele mai pretioase cladiri de patrimoniu din Calarasi va intra intr-un amplu proiect de modernizare urbana a centrului civic. Noul presedinte al Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a anuntat ca demersurile pentru preluarea Palatului Prefecturii sunt in grafic.

Antibiotice vrea sa imprumute 30 milioane lei de la UniCredit

Actionarii Antibiotice ATB) au fost convocati, pe 11 august, sa decida contractarea unei facilitati de credit multivaluta, cash-noncash, de 30 de milioane de lei, de la UniCredit Bank, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )