Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai important ziar de opozitie din Ungaria, inchis recent din ratiuni economice, va fi vandut

Hotnews Hotnews,
 Cel mai important ziar de opozitie din Ungaria, inchis recent din ratiuni economice, va fi vandut

Nepszabadsag, cel mai important ziar de opozitie din Ungaria, a carui publicare a fost suspendata recent din motive economice, urmeaza sa fie vandut, a anuntat duminica redactorul sef al publicatiei. Inchiderea ziarului a provocat temeri cu privire la libertatea presei in Ungaria si a starnit proteste la Budapesta, noteaza AFP. continuă pe Hotnews

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, si-a suspendat activitatea; angajatii vorbesc de un puci

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, a anuntat ca isi suspenda activitatea, iar mai multi jurnalisti si politicieni de opozitie au pus decizia pe seama presiunilor guvernamentale, relateaza BBC News.

Cel mai mare ziar de opozitie din Ungaria, suspendat. Jurnalistii spun ca e un puci guvernamental

Nepszabadsag, cel mai important ziar de opozitie din Ungaria si-a incetat temporar activitatea, mai multi jurnalisti de opozitie afirmand ca hotararea s-a luat la presiunea guvernului, relateaza BBC News preluat de mediafax.

VIDEO Ungaria: Principalul ziar de opozitie din tara, inchis din motive economice. Circa 2000 de oameni au protestat la Budapesta

Publicarea celui mai mare ziar de opozitie din Ungaria, Nepszabadsag, a fost suspendata, a anuntat sambata grupul care detine publicatia, starnind ingrijorari cu privire la libertatea presei in Ungaria, potrivit AFP.

Aparitia celui mai important ziar de opozitie din Ungaria a fost suspendata. Proteste in strada

Publicarea celui mai important cotidian de opozitie ungar, Nepszabadsag, a fost suspendata, a anuntat sambata proprietarul sau, grupul Mediaworks, starnind ingrijorari cu privire la libertatea pr.

O zi neagra pentru presa. Cel mai mare ziar de opozitie la adresa premierului din Ungaria, iNCHIS (FOTO)

Cel mai important cotidian de opozitie din Ungaria a fost inchis, a anuntat sambata proprietarul sau. Faptul ca ziarul Nepszabadsag a fost inchis a creat ingrijorare cu privire la.

Iata cel mai DRAGUT urs polar din lume care te va binedispune! A fost filmat in timp ce se juca intr-o piscina plina cu gheata (VIDEO)

Un pui de urs polar, pe nume Nora, care tocmai a ajuns de la Gradina Zoologica Oregon din SUA a fost filmat in timp ce se juca intr-o piscina plina cu gheata. Acesta este, de fapt, un experiment.

Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Numerarul este cel mai important aliat al economiei subterane, spune Catalin Cretu, director general Visa. Cu cat mai putin cash, cu atat mai putina evaziune, continua Dragos Doros, presedinte ANAF. Asadar, digitalizarea.

Cel mai bun jucator de rugby din lume a fost depistat pozitiv la controlul antidoping

Dan Carter, campion mondial in cadrul selectionatei de rugby a Noii Zeelande in 2015, an in care a fost desemnat cel mai bun jucator al lumii, a fost depistat pozitiv la ultimul control antidoping.

Un roman va avea cel mai puternic BMW de serie din lume, M4 GTS 500 CP

BMW M4 GTS, cel mai puternic BMW de serie din lume, produs intr-o editie limitata la 700 de exemplare, a fost expus de MHS Motors si urmeaza sa fie livrat unui roman.

Cel mai mic tranzistor este de 50.000 de ori mai subtire decat un fir de par

Dupa mai bine de un deceniu de eforturi, oamenii de stiinta au ajuns la linia de sosire cu cel mai mic tranzistor din lume. Comunitatea stiintifica stia deja ca limita de dimensiune a unui tranzistor este de 5 nanometri, aceasta fiind limitata de legile fizicii, reprezentand un sfert din dimensiunile tranzistorilor de 20nm nanometri), disponibili [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )